Коли розумієш що програв: Мер Обухова Олександр Левченко має намір саботувати місцеві вибори

Коли розумієш що програв: Мер Обухова Олександр Левченко має намір саботувати місцеві вибори
161517 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ситуація з місцевими виборами на пост Глави Обухівської ОТГ надзвичайно напружена і ще тиждень тому була зовсім непередбачувана, щодо того хто таки очолить місцеву громаду. Та фінішна пряма практично чітко дала зрозуміти, що чинний мер Обухова Олександр Левченко аж ніяк не потрапить на омріяне місце Глави ОТГ.

Напевне розуміючи свою безпорадність, а найбільше те, що народ вже «наївся» його злочинів при владісеред яких  «кришуванння за відкат» незаконних забудовників  вже остаточно не вибере його на посаду Голови Обухівської ОТГ.

Скоріш за все, наразі ще діючий мер Левченко, вирішив скористатись востаннє своїми службовими повноваженнями, які більше можна назвати бажанням саботувати виборчий процес. Тобто мер міста, розуміючи що не виграє виборів – вирішив зробити все для того, щоб вони в результаті були не визнаним, такими що не відбулись. Мова йде про «Розпорядження №369» Обухівської міської ради видане мером Левченко. В даному документі йдеться про те, що від завтра, 00.00 годин, 24 жовтня він накладає обмеження на рух транспортних сполучень по території Обухівської ОТГ.

Таким чином, згідно його розпорядження люди будуть обмежені у можливості добратись до виборчих дільниць та здійснити своє законне право – проголосувати за кандидатів яким віддають перевагу. Підкреслюємо, Левченко – не являється фаворитом виборів, а тому якщо прийдуть усі виборці на дільниці – він фактично втратить всі шанси на перемогу.

За такого розвитку подій, тобто обмеження руху транспорту – у нього є можливість використати методи попередніх років коли ним уже фальсифікувались вибори. Мова йде про так звані «каруселі», які ним використались у 2012 році і «мертві душі» у 2015 році.    

Також, не потрібно виключати й варіант коли через його розпорядження на дільниці не прибуде потрібна кількість людей, що вибори вважались дійсними. І це, зважаючи на те, що багато жителів Обухівщини живе, приміром, в Києві – є цілком реальним.

Це розпорядження – це можливість для Левченко вчергове сфальсифікувати вибори на свою користь, або просто їх зірвати.

До речі, у ЗМІ було опубліковано, що пан Левченко може бути причетний до фальсифікацій і виборів 2020 року. А також була інформація і про те, що чинний мер мав хитрий намір звинуватити іншого кандидата у фальсифікаціях, хоча журналісти це все розсекретили і привели факти які свідчать що команда Левченко банально намагалась очорнити конкурентів.   

Що ж надіємось, що пан Левченко прочитавши даний матеріал все таки схаменеться, і дасть можливість людям зробити свій вибір відмінивши дію виданого ним розпорядження!!!

Пане Левченко, зробіть хоча б на послідок щось хороше для свого народу – дайте людям  можливість вибрати достойного Главу ОТГ!!! 

Теги: житловий комплекс «Нектарний»,ЖК Нектарний,Мер Обухова, мер Обухова Левченко,Александр Левченко Обухов,Світлана Зінченко, Олександр Левченко,Левченко ,махінації ,забудовники ,довгобуд,Обухів,Обухів вибори,Олександр Левченко Обухів,Левченко Обухів,Обухівська ОТГ,Левченко,Сергій Клочко,Віталій Гут,Володимир Мельник,Левченко Олександр Миколайович,Обухівська райрада,Левченко Олександр,Микола Азаров,Слуга народу,партія регіонів,Левченко вибори,Кальміус,Мер Обухова Олександр Левченко,Левченко Александр Обухов,ЛОМ,Олександр Левченко, Олександр Левченко фальсифікації, кандидат на пост Глави Обухівської міської ⦁Олександр Левченко, партія «Слуга народу» Олександр Левченко, вибори, Приватбанк,підкуп,Александр Левченко биография,Обухов,Лариса Ільєнко,Ігор Лавренюк,місцеві вибори,Богдан Яцун,Віктор Малишев,Олександр Миколайович Левченко ,Богдан Іванович Яцун,ОТГ, ⦁Олександр Левченко , Лариса Ільєнко «Батьківщина», Лариса Ільєнко голова Обухівської районної ради, кандидат на пост Глави Обухівської міської ОТГ Лариса Ільєнко, “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” Лариса Ільєнко,Ільєнко, Ігор Васильович Лавренюк,Лавренюк,Яцун,Віктор Олександрович Малишев,Малишев,Майдан,АТО,Голова Обухівської районної ради,ВПО,ЖБК, Служба Безпеки України,Україна,Украина,Служба безпеки,Служба безопасности,Служба безопасности Украины,Вибори ,Вибори в Обухівській ОТГ,Глава Обухівської ОТГ,Глава ОТГ, місцеві вибори-2020, місцеві вибори,саботування,саботування місцевих виборів
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР