Високий чин із ДФС Володимир Ткаченко побив людей?! Але і це зійде йому з рук, адже колишні колеги - поліціанти, та й посаду він купив, а тому ніхто звільняти його не буде…

Високий чин із ДФС Володимир Ткаченко побив людей?! Але і це зійде йому з рук, адже колишні колеги - поліціанти, та й посаду він купив, а тому ніхто звільняти його не буде…
178591 ПЕРЕГЛЯДІВ

В нашій державі, на превеликий жаль, практично й дня не проходить без новин про корупційні злочини у державних структурах. Особливо звичним явищем це являється стосовно працівників Державної податкової та Державної фіскальної служб. Скрутки ПДВ, кришування контрабанди, розпродаж посад – це все буденність в якій змушені ми з вами жити! І читаючи новини про затримання того чи іншого корупціонера з лав ДПС/ДФС – явно не є для чимось резонансним!  Адже ми розуміємо що в кінцевому результаті – практично жоден з цих корупціонерів не понесе покарання згідно чинного Законодавства, а – відкупиться, «відмажеться» вкраденими же у нас грошима, тоді вичекає певний час – і знову влаштується на «хлібне місце» та грабуватиме народ й надалі.

Та нещодавно, начальник Головного управління оперативно-розшукової діяльності ДФС Володимир Ткаченко зумів «стрибнути» набагато вище своїх колег і навіть самого себе – напав і побив людей.

Багато хто все ще пам’ятає, як 23 жовтня, українські ЗМІ буквально вибухнули новиною про те, що начальник Головного управління оперативно-розшукової діяльності ДФС Ткаченко В. М. та його заступник Бесп'ятчук В.В., побили відпочивальників на озері в Білогородці (Києво-Святошинський район). Першоджерелом цієї інформації став телеграм-канал "Дон Кіхот" – до них звернувся їх підписник, який піддався 18 липня 2020 року нападу з боку начальника Головного управління оперативно-розшукової діяльності ДФС Ткаченко В. М. та його заступника Бесп'ятчука В. В. Все сталося під час відпочинку потерпілого з товаришем на березі озера в с. Білогородка Києво-Святошинського району (координати 5024'44"N, 3014'44"Е).

Також, даним телеграм-каналом було опубліковано два відеозаписи згідно з повідомленням постраждалих: чиновники з ДФС під'їхали до них на квадроциклі, спочатку ображали, а потім Володимир Ткаченко перейшов до дій і почав битись, а його заступник Бесп'ятчук В. В. кинув стілець в дівчину, що знаходилася поруч. Відео події зняли сусіди по відпочинку, які знаходилися недалеко.

За твердженням автора - Ткаченко в синій сорочці.

Телеграм-канал не повідомляє імен постраждалих, але вважає, що даний випадок підлягає ретельній перевірці з боку правоохоронних органів. Оскільки, якщо це правда, то, дії співробітників ДФС можна віднести до злочину, що підпадає під визначення ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. І, по-друге, такі кадри і їх вчинки паплюжать репутацію служби, правоохоронних органів і влади в цілому.

На сьогоднішній день ця резонансна і кричуща подія вже починає забуватись на фоні місцевих виборів, які відбулись 25 жовтня. А це, нажаль - може призвести до того, що черговому злочинцю в погонах з легкістю зійдуть з рук неприпустимі злодіяння.

Нагадуємо, що за даними ЗМІ Володимира Ткаченко на займану посаду  начальника Головного управління оперативно-розшукової діяльності ДФС – призначили за хабар.

Скріншот: сайт intvua.com

І в цьому дивного нічого немає, адже за свідченнями медіа і джерел серед правоохоронців Володимир Ткаченко будучи на службі в Поліції "кришував" в Києві наркопритони і незаконну роботу пунктів збору металобрухту. І саме за допомогою цих незаконних діянь зумів назбирати чималу суму коштів, яка в результаті дозволила йому – купити високу посаду в ДФС.

Володимир Ткаченко встиг попрацювати керівником Подільського, Святошинського і Дарницького районних управлінь поліції. Тільки от, мало знайдеться тих, хто скаже що він був чесним поліціантом, і навпаки – чи не кожен хто з ним стикався зможуть розповісти його «подвиги»  кришування наркопритонів і місць збору металобрухту.  Особливу пристрасть Володимир Ткаченко має до повій, постійно користується їхніми послугами.

«На Подолі, де раніше працював, у нього навіть є спеціальне приміщення, в яке він водить жриць любові. Кажуть, любить відразу кілька », - пишуть автори статті «Навіщо ДФС взяла на роботу екс-міліціонера Володимира Ткаченка»

Володимир Ткаченко - людина, яку добре знає київський криміналітет, і далеко не зі сторони борця із злочинністю.  До того ж якщо проаналізувати «трудову» біографію цього столичного правоохоронця, стає очевидним, що в ГФС він прийшов явно не для того, щоб захищати фінансові інтереси країни.

За роки служби в Поліції Володимир Ткаченко на скромну заробітню плату нажив дуже багато майна: крім квартири і цілого ряду нежилих приміщень в самій столиці, у нього у володінні знаходиться також близько 10 гектарів землі в Києві і в найближчих його околицях.

Традиційно в таких випадках, велика частина майна, згідно з деклараціями, записана на дружину - Вікторію Ткаченко.

Якщо оцінити реальну вартість задекларованих земельних ділянок і нерухомості під Києвом, ставаться очевидно, що Володимир Ткаченко вкрай невміло і незграбно намагається приховувати дані про своїх «зароблені чесною працею» багатства. І Державна фіскальна служба - це для нього чергова «годівниця», в яку він довго прагнув потрапити - збирав гроші на хабар, і ось тепер він «при справах»! І тепер він в максимально стислі терміни не тільки намагається «відбити вкладене», а й заробити зверху.

Та судячи з подій на відео із моментом побиття відпочивальників на озері в Білогородці – або Володимирові Ткаченко уже занадто «жмуть його погони», або він уже давно «відбив» хабар за куплену посаду – і тепер просто шукає екстремальних розваг… включаючи побиття людей.

Згідно фактів зафіксованих на відео, Володимира Ткаченко – на сьогоднішній день уже як мінімум мали б відсторонити від виконання посадових обов’язків. Крім того, правоохоронці уже б мали відкрити провадження за фактом бійки і встановити всіх учасників подій. І відповідно – винні, хто б це не був, повинні понести покарання згідно чинного Законодавства. 

Але чи все так буде??? – скоріш за все що ні! Адже як ми уже згадували – Володимир Ткаченко є колишнім працівником поліції, а за неписаними правилами – «своїх» вони в опрацювання не беруть… Та й і зав’язків в правоохоронних органів у нього чимало…

Тоді хто повинен в цьому розібратись???!

І найперше, це керівник ДФС Сергій Солодченко, адже дії його підопічного Ткаченко – неприпустимі!!!

Друге – це ДБР, і це саме через те, що поліція в даній справі явно не буде зацікавлена не те що у прозорому розслідуванні, а й у відкритті провадження в цілому!

Що ж, чекаємо реакції та дії від пана Солодченко та від ДБР!!!…

Ми в свою чергу слідкуватимемо за перебігом даної ситуації та публікуватимемо нові дані

Далі буде…

Теги: Володимир Ткаченко,Володимир Ткаченко ДФС,Володимир Ткаченко корупція,Сергій Солодченко,Вікторія Ткаченко,Скрутки ПДВ,ДПС , ДФС ,Бесп'ятчук В.В,побиття ,ГФС,Ткаченко ДФС, корупція
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР