Секретар Обухівської ТВК Таїсія Хмеляр приховує інформацію щодо протоколів! Чому – боїться що стане відомо: цифри які озвучує ТВК не відповідають голосам які зазначені у бюлетнях

Секретар Обухівської ТВК Таїсія Хмеляр приховує інформацію щодо протоколів! Чому – боїться що стане відомо: цифри які озвучує ТВК не відповідають голосам які зазначені у бюлетнях
180868 ПЕРЕГЛЯДІВ

Місцеві вибори, що відбулись 25 жовтня на Обухівщині нажаль стали явним свідченням того, що даний регіон й досі знаходиться під впливом фальсифікатора-регіонала Олександра Левченко. Нещодавно ми вже писали про масштабні порушення виборчого процесу і фальсифікації на території Обухівської ОТГ, і на превеликий жаль для місцевого населення – під час цих виборів людей знову мають за ніщо, за народ – волевиявлення якого зовсім нічого не значить, адже фактичні результати голосування ніхто ніколи не оприлюднить! Людей вчергове обдурив екс-регіонал Левченко, який як і в 2012 і 2015 роках знову «положив» під себе дільничні і територіальну виборчу комісії.

Вибори до Обухівської ОТГ пройшли з грубими порушеннями,  громада протестує і вимагає перевиборів, але ручні «рєшали» Левченко при ДВК і ТВК як «роботи» заправлені зеленими купюрами й надалі порушують чинне законодавство і практично «по трупах» доводять наказ екс-регіонала визнати його переможцем на пост Глави Обухівської ОТГ. Чинна влада, звісно, на це все закриває очі, адже нещодавній регіонал і прислуга Кононенко практично їх проковтнув одуривши своєю фальшивою клятвою на вірність «Слугам народу».

Але куди дивиться Президент Володимир Зеленський??? – Невже він не бачить масштабних порушень і фальсифікацій на території Обухівської ОТГ? Невже, Гарантові Конституції «галочка» так званого свого керівника ОТГ важливіша ніж реальний вибір людей???

Скріншот: сайт politica.com.ua

Як ми вже писали раніше, як 23 жовтня 2020 року членом Обухівської ТВК, секретарем Хмеляр Таїсією Анатолівною та діловодом цієї ж ТВК Кручинською Мариною Євгенівною було вчинено дії які мають ознаки кримінального порушення. А саме ці дві особи виключили із членів ТВК представника «Громадянської позиції» Злотову Людмилу Порфирівну, а на її місце ввели представника партії «Сила людей» - Злотову Наталію Созонівну. Згідно чинного Законодавства - пані  Хмеляр та пані Кручинська вчинили злочин. Адже заміна членів ДВК належить виключно тій політичній партії, яка висувала свого представника, заміна квот взагалі не передбачена!

Секретар Обухівської ТВК Хмеляр Таїсія Анатолівна

Але напевне, почувши безнаказаність за свої попередні діяння на цих виборах і відчуття в себе за плечима Левченко який її «відмаже» від відповідальності за можливе скоєння злочинів - Секретар Обухівської ТВК Хмеляр Таїсія Анатолівна і надалі продовжує порушувати Виборче Законодавство.

Так, сьогодні пані секретар Обухівської ТВК мала надати, но цього не зробила  - інформацію представникові ТВК із правом дорадчого голосу на рахунок того скільки протоколів направлено на уточнення, і скільки ще залишаються ще під замком ТВК.

У ТВК все відбувається так само як і на виборчих дільницях – просто оголошуються кінцеві цифри без жодної прозорості! (Нагадуємо на багатьох ДВК – голови і члени комісій просто озвучували за кого позначка в бюлетнях, але не показували їх спостерігачам, при тому відштовхуючи останніх.)

То чого боїться пані Секретар Обухівської ТВК Хмеляр Таїсія??? – напевне того, що людям стане відомо, що цифри які озвучує ТВК не відповідають голосам які зазначені у бюлетнях?!

Тобто, люди зрозуміють що їх вчергове обманули і сфальсифікували вибори на користь пана Левченко, все як і в 2012 і 2015 роках!!!

Питання: а який сенс з того, що 25 жовтня місцеві жителі стояли в чергах щоб проголосувати за своїх кандидатів???! Для чого це все, якщо ТВК могли просто об’явити екс-регіонала Левченко вчергове переможцем в Обухові?!!! Для чого проводити вибори – якщо голоси людей значення взагалі не мають?!!!      

Теги: Таїсія Хмеляр,Секретар Обухівської ТВК,вибори Обухів,Обухів, Олександр Левченко,Хмеляр Таїсія Анатолівна,Обухівська ТВК, мер Обухова Левченко,Левченко вибори,Обухівська ОТГ
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР