ФАЛЬСИФІКАЦІЇ: НА ОБУХІВЩИНІ ЕКС-РЕГІОНАЛ ОЛЕКСАНДР ЛЕВЧЕНКО «СЛУГ НАРОДУ» ЗРОБИВ СВОЇМИ ПРИСЛУЖНИКАМИ. «КАРУСЕЛІ» ВЧОРГОВЕ СПРАЦЮВАЛИ

ФАЛЬСИФІКАЦІЇ: НА ОБУХІВЩИНІ ЕКС-РЕГІОНАЛ ОЛЕКСАНДР ЛЕВЧЕНКО «СЛУГ НАРОДУ» ЗРОБИВ СВОЇМИ ПРИСЛУЖНИКАМИ. «КАРУСЕЛІ» ВЧОРГОВЕ СПРАЦЮВАЛИ
173447 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чому Олександру Левченко ось уже треті вибори на Обухівщині вдається сфальсифікувати – напевне питання більше риторичне?! Адже всі добре знають, що він від виборів до виборів як «колобок» перескакує із партії до партії: 2012 рік – регіонал, 2015 рік – партія «Наш край» і служіння Ігорю Кононенко, бізнес-партнерові екс Президента Порошенко, 2020 рік – Левченко уже накрився «зеленою ковдрою» партії «Слуга народу». Зрозуміло, що спільним у цих трьох політичних сил є те, що вони кожен у свій час практично були і є підконтрольні Банковій, тобто Адміністрації Президента (тепер Офіс Президента) – екс і чинній українській владі.

Саме покровительство та прикриття владою держави і дає Олександру Левченко можливість спокійно та не задумуючись щоразу фальсифікати вибори на свою користь та в результаті залишатись безнаказаним і при високій посаді. Адже, якою б не була влада – вона ніколи не визнає того, що їхній кандидат сфальсифікував вибори!!! Саме це розуміє і використовує на свою користь Олександр Левченко на Обухівщині, де він себе вже відчуває мало не царем, а народ для нього – це просто «челядь» голос якого абсолютно нічого не значить!!! А не значить тому, що як би не голосували місцеві мешканці – переможцем й так буде Левченко! Тому що кожного разу, як і на виборах 2020 року - дільничні й територіальна виборчі комісії підтасують переможні результати під цього місцевого «царя». І тут дивного нічого не має, адже в його руках чи не наймогутніший інструмент для тиску – це покровительство чинної влади! А додайте сюди ще й награбовані за десятиліття у місцевих жителів гроші, то на рахунок переможця все стає зрозумілим ще задовго до голосування.

Тільки от кожного разу коли все нова і нова влада бере Олександра Левченко під своє крило досить сильно помиляється думаючи що він служитиме їй правдою і вірою. Адже в результаті  все відбувається навпаки – Левченко із влади робить собі слуг. Так, на жаль, сталось і на цих виборах: екс-регіонал вже з перших днів в рядах про-президентської партії – «слуг народу» перетворив на своїх прислужників, і це реальний та беззаперечний факт.

Практично із дня голосування, 25 жовтня, у ЗМІ почали з’являтись численні публікації щодо масштабних фальсифікації на виборах до Обухівської ОТГ, що фактично несуть прямий вплив на результати, це і :

  • недопуск членів комісій до виконання їх обов’язків;
  • тотальне ігнорувала  зауважень спостерігачів щодо порушень які відбувались на дільницях;
  • зникнення Голови ДВК разом із печаткою і документами дільниці на 5 годин;
  • допуск та перебування на території дільниці сторонніх осіб під час здійснення підрахунку голосів;  
  • відмова приймати оформленні акти про порушення та зареєструвати їх;
  • покривання фальсифікацій на ДВК членами Територіальної виборчої комісії;
  • незаконна зміна членів комісії за два дні до виборів;
  • порушення формування груп комісії під час  голосування виборців за місцем їх перебування(створено групи із двох осіб, а згідно Виборчого Кодексу має бути - не менше як три члени дільничної виборчої комісії);
  • перешкоджання членами ДВК під час підрахунку голосів виборців особам офіційно присутнім в приміщенні ДВК, спостерігати за процесом підрахунку голосів: бюлетені розкладалися на окремі стопки за кожного кандидата без оголошення та демонстрування виборчих бюлетенів з інформацією за якого кандидата було віддано голос виборця.
  • кандидати в депутати присутні під час підрахунку голосів були позбавлені можливості ідентифікувати виборчі бюлетені як оригінальні, оскільки на багатьох виборчих бюлетенях були відсутні печатки ДВК;
  • при розкладанні виборчих бюлетенів на виборчих дільницях члени комісії не демонстрували зміст виборчого бюлетеня, що свідчить про велику ймовірність зарахування голосів виборців до іншого кандидата на посаду голови Обухівської ОТГ та кандидатів в депутати;
  • подавались на розгляд акти та скарги що містили виклад обставин, які свідчили про наявність порушень вимог Виборчого кодексу України під час проведення голосування та  підрахунку голосів виборців на виборчих дільницях - при складанні протоколів на засіданні членами комісії не розглядались та взагалі не обговорювались порушення, викладені в цих актах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ↓↓↓

І цей список грубих порушень Виборчого Законодавства та вчинення кримінальних злочинів, які явно свідчать про те, що вибори на території Обухівської ОТГ повинні вважатись такими що не відбулись – можна ще довго продовжувати! Та наразі хочеться звернути увагу й на те, що вибори до Обухівської ОТГ не пройшли і без улюбленого інструменту фальсифікацій Олександра Левченко – так званих «КАРУСЕЛЕЙ». 

І на превеликий жаль, як ми вже зазначали, в цьому панові Левченко на цих виборах допомагали представники від «Слуги народу», тобто можна сказати : ЕКС-РЕГІОНАЛ «СЛУГ НАРОДУ» - ЗРОБИВ СВОЇМИ ПРИСЛУЖНИКАМИ.

Так, громадянин Пендюр Андрій Борисович представник полiтичної партiї «СЛУГА НАРОДУ», який запрошувався практично на всі  засідання Обухівської територіальної виборчої комісії Протокол №13, Протокол №12, Протокол №11, Протокол №10 здійснюючи голосування на одній із виборчих дільниць отримав на руки всі потрібні для голосування бюлетні, але після виходу із кабінки для голосування – у скриньку вкинув лише один бюлетень. Решта бюлетнів ним не вкидались в урну для голосування, а були приховані та винесені за територію виборчої дільниці. Згідно даного порушення громадянина Пендюра А. Б. попросили надати інформацію чому він вкинув тільки один бланк для голосування і куди пропали решта бюлетнів???

Але відповіді на ці питання Пендюр Андрій Борисович представник полiтичної партiї «СЛУГА НАРОДУ» – не надав. Крім того, зазначив що являється діючим адвокатом, а тому згідно Закону України про адвокатську діяльність жодних дій по можливому його обшуку – вчинятись не може.

Тобто виходить, що представник полiтичної партiї «СЛУГА НАРОДУ» Пендюр Андрій Борисович використовуючи адвокатську недоторканість викрав із території виборчої дільниці бланки для голосування.

І відповідно, як всі розуміють такі його дії могли бути спланованою акцією для запуску фальсифікацій – так званих «КАРУСЕЛЕЙ».

Довідка: «Карусель» — метод фальсифікації виборів. Метою «каруселі» є незаконний контроль над голосуванням залучених до фальсифікації громадян. Суть технології: виборець виносить із приміщення виборчої дільниці свій незаповнений бюлетень і віддає його старшому виконавцеві шахрайської групи. Далі на цьому бюлетені ставиться позначка за потрібного кандидата, і в такому вигляді бюлетень передається наступному з учасників «каруселі». Цей учасник, прийшовши на дільницю, ховає виданий йому незаповнений бюлетень, а до урни кидає бюлетень із попередньо поставленою відповідною позначкою. Незаповнений бюлетень після виходу з дільниці передається старшому групи, і далі «карусель» прокручується потрібну кількість разів.

МАТЕРІАЛ ПО ТЕМІ ↓↓↓

Це означає, що Андрій Пендюр на виборах до Обухівської ОТГ міг бути учасником або й головою шахрайської групи яка після його крадіжки бюлетнів – фальсифікувала виборчий процес, який в подальшому вплинув на результати. 

Відштовхуючись від того, що Пендюр Андрій Борисович є представником полiтичної партiї «СЛУГА НАРОДУ» можна припустити, що запуск даних фальсифікацій проводився для кандидата його партії на пост Глави Обухівської ОТГ – Олександра Левченко

Відповідно, є всі підстави вважати що вибори на території Обухівської ОТГ – були сфальсифікованими. А це означає що їх мають визнати такими, що не відбулись!

Але чи так буде – питання дуже спірне! Адже як ми вже зазначали: Олександр Левченко для того й «причалює» до провладних політичних сил, щоб з легкістю можна було фальсифікувати вибори і в результаті за це не отримати жодного покарання. І цілком реально, що так буде і з виборами 2020 року, адже навряд влада визнає, що її кандидат сфальсифікував вибори. Скоріше за все, на це Левченко і розраховує – використовуючи владні ресурси «Слуга народу» прикриє його махінації, тим більше – як бачимо окремі її представники були активними учасниками фальсифікацій.

Питання: чим відрізняється влада Президента Зеленського від Януковича і Порошенко?! – Як бачимо абсолютно нічим, адже Левченко як у 2012 і 2015 роках сфальсифікував вибори – так і це зробив і у 2020 році!!!  

Автор: Петро Довбуш


Редакція сайту може не розділяти думку автора і не несе за зміст статті відповідальність

Теги: Таїсія Хмеляр,Секретар Обухівської ТВК,вибори Обухів,Обухів, Олександр Левченко,Хмеляр Таїсія Анатолівна,Обухівська ТВК, мер Обухова Левченко,Левченко вибори,Обухівська ОТГ, Олександр Левченко фальсифікації,Левченко фальсифікації,фальсифікація виборів,Пендюр Андрій Борисович,Карусель,ДВК
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР