Президент Зеленський скликав термінове засідання Ради національної безпеки і оборони

Президент Зеленський скликав термінове засідання Ради національної безпеки і оборони
166663 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України Володимир Зеленський скликав термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони. Повідомляється, що на ньому будуть обговоренні заходи невідкладної належної реакції держави на нові загрози та виклики національній безпеці та обороні країни.

Про це пише УНН.

“Президент України Володимир Зеленський скликав термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони для визначення заходів невідкладної належної реакції держави на нові загрози та виклики національній безпеці та обороні країни.

Змушені констатувати, що останнім часом з’явились ознаки того, що окремі суб’єкти намагаються переглянути ключові частини суспільного договору в Україні, які передбачають нульову толерантність до корупції та будь-якої форми непрозорості в державному управлінні. Це неприпустимо”, — йдеться у повідомленні.

Як вказано, Президент запропонує членам РНБО “обговорити ситуацію, яка склалася в національній безпеці країни, та ухвалити відповідні рішення”. “Необхідні законопроекти, які в подальшому запобігатимуть виникненню подібних кризових ситуацій, будуть напрацьовані й подані Главою держави до Верховної Ради як невідкладні”, — додали в ОПУ.

“Нищівні удари, які завдаються досягненням країни у сфері боротьби та ефективної протидії корупції в Україні, не можуть залишатися поза увагою. Необхідна негайна та жорстка оцінка рішенням окремих суб’єктів, дії яких стають дедалі суспільно небезпечнішими”, — заявив Президент.

president.gov.ua

Теги: Президент України, Володимир Зеленський,РНБО ,засідання Ради національної безпеки
Автор: admin.politica.com.ua
ПРЯМИЙ ЕФІР