Бездіяльність влади міста залишила без світла та тепла понад 400 сімей столичної багатоповерхівки!

Бездіяльність влади міста залишила без світла та тепла понад 400 сімей столичної багатоповерхівки!
145845 ПЕРЕГЛЯДІВ

Немає світла – немає можливості жити. Саме в такому становищі без  належних умов проживання завдяки бездіяльності міської влади опинилися мешканці 400 квартир 3 секції ЖК «Панорамне містечко» комплексу «Деміївський квартал», який розташований за адресою: вул.Ракетна, 24, Голосіївського району столиці.

У будинку немає потужної електроенергії, що призводить до унеможливлення приготування їжі та збереження продуктів. В період загальнодержавного карантину та надзвичайно складної ситуації в умовах пандемії, сотні сімей навіть не мають можливості помити руки у зв’язку з тим, що насосні станції для водопостачання залежать від електрики.

Світло в квартири подається дві-чотири години на добу, температура в квартирах не піднімається вище позначки 13 градусів. Невже саме в такий спосіб влада піклується про людей? Невже в такий спосіб влада вживає усіх необхідних заходів щодо запобігання розповсюдження захворюваності на COVID 19? На жаль, більше запитань ніж відповідей.

Таке «існування» приводить сотні сімей до тяжких захворювань інфекційного характеру, яке не зі своєї волі розносять мешканці з геометричною прогресією до дитячих садків, шкіл, вузів, підприємств та інших установ та закладів, бо тільки там люди можуть трохи відігрітися та вжити гарячої їжі або напоїв.

Мешканці ЖК неодноразово зверталися в КМДА та РДА Голосіївського району, проте результатів це не дало. Чому влада ніяк не реагує на рішення цієї надзвичайної ситуації? У такий складний для країни час мешканці будинку вже тиждень знаходяться в надзвичайному стані, ставлячи під загрозу своє життя та здоров’я, а влада не реагує. 

Владі в теплих кабінетах комфортно, а мешканцям 3 секції ЖК «Панорамне містечко»? 

 

Теги: ЖК «Панорамне містечко»,багатоповерхівка,Деміївський квартал,електроенергія,Світло,COVID 19,КМДА,РДА
ПРЯМИЙ ЕФІР