Народний артист України Володимир Гришко до свого подвійного ювілею підготував подарунок шанувальникам

Народний артист України Володимир Гришко до свого подвійного ювілею підготував подарунок шанувальникам
144457 ПЕРЕГЛЯДІВ

Народний артист України Володимир Гришко до свого подвійного ювілею підготував подарунок шанувальникам, спільно із кондитерським домом «Vitmix» випустив лімітовану колекційну трюфельну цукерку «Маестро Гришко» оформлену в золотий пергамент і оздоблена атласним бантом, що нагадує святковий метелик Маестро.

Це корисна цукерка «Vitmix» продовгувато-округлої форми з начинкою з горіхів кешью та фініків... Ці цукерки були названі в честь Маестро до ювілею Володимира і дня народження його синочка Даніеля, котрого кохана дружина народила майже день у день з зірковим батьком. Смаколики «Vitmix» будуть до душі як дітям так і дорослим, без обмежень завдяки корисним інгредієнтам і вишуканому оформленні.

Іміджмейкер, Вероніка Чекалюк зазначає: «карантин вніс свої корективи у святкування ювілею Володимира Гришка, усіх бажаючих привітати маестро важко зібрати одночасно, тому ми вирішили святкувати протягом року, щомісяця 28 числа, щоб приділити увагу, кожному і не порушити умови карантинних обмежень».

Колаборація із Vitmix - це прекрасна нагода підсолодити звучання золотого голосу».

Вже в друге!

Володимир Гришко в унісон світовим трендам – підготував солодкоїжкам свої авторські цукерки з кокосу кешю і фініків, це «здорові батончики». «Я впевнений, що моїм вихованцям, і шанувальникам буде приємно скуштувати ексклюзивний десерт «Маестро Гришко». Перший десерт був трюфельний, а зараз це ніжно-кокосовий з кешю - розповідає Володимир Данилович.Керівник кондитерського дому “Vitmix” Василина Сировченко: «ми щасливі співпрацювати із командою Маестро, нам імпонує оперне мистецтво, творчість, ми ретельно готувати лімітовані трюфеля у золотому оздобленні до ювілею артиста. Трюфель та тепер кешью і кокос  з ніжністю зроблений, з турботою і ласкою, золотий, вишуканий, улюблений і солодкий... гарний настрій пробуджує апетит. Смакуйте трюфель та кокос Маестро Гришко від Vitmix - чудово до ароматного чаю  - найкраще для натхнення».

Теги: Народний артист України Володимир Гришко,Народний артист України ,Украина,Україна,Володимир Гришко,Володимир Гришко музика,Маестро Володимир Гришко,Владимир Гришко,Великий Маэстро Владимир Гришко,Владимир Гришко Википедия,Маестро Гришко,Маестро,цукерки Маестро Гришко,ювілей Маестро,Vitmix,Смаколики «Vitmix»,Солодка колаборація Vitmix ,Солодка колаборація Vitmix і Володимира Гришка,цукерки Vitmix,Делікатеси «Vitmix»,Вероніка Чекалюк,Чекалюк
ПРЯМИЙ ЕФІР