Володимир Гришко: спогади дитинства, добрі справи, любов і солодощі

Володимир Гришко: спогади дитинства, добрі справи, любов і солодощі
160615 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Гришко в унісон світовим трендам – підготував солодкоїжкам свої авторські цукерки з кокосу кешю і фініків, це «здорові батончики». «Я впевнений, що моїм вихованцям, і шанувальникам буде приємно скуштувати ексклюзивний десерт «Маестро Гришко». Перший десерт був трюфельний, а зараз це ніжно-кокосовий з кешю - розповідає Володимир Данилович.

Народний артист України, лауреат державної премії ім. Шевченка, повний кавалер ордена "За заслуги" Володимир Гришко. Маестро згадує дитинство "Щедрик". Ріс у сім`ї, де Тато - військовий. П’ятеро дітей. Мама займалася нами з ранку до ночі. І співала... Володимир згадує: «Після концтабору мати. Мати співала сама. Тітка співала. На вулиці, за столом українські пісні. Вона саджала мене на коліна, виходили на подвір’я і співали. Люди збиралися, я голосив, мати співала, раділи життю, мене називали маленьким Робертіно Лоретті. Не усі свята були яскравими, я жив у інтернаті № 25. Тяжко було, самотньо... Я втікав з інтернату. Мене ловили - я прибігав додому. Батько контужений був, після фронту, він горів у танку під Курською дугою. Коли він витягував своїх підлеглих, він капітаном був - він палав, як факел.... Мати в Ганновері в концтаборі була. Її як скот погрузили і в Ганновер - болванки робити. Коли відкрили другий фронт, американці розбомбили цей цех: вона залишила світло. Матір - до страти. На ребро і хотіли підвісити прямо у дворі. Але втікла. Німкені її підібрали, і в підвалі мати виховувала діточок загиблого офіцера СС. Таке життя було. Я добре розумію ціну сімейного затишку.... бережу свою родину.... намагаюся роботи добро людям. Продюсерський центр Володимира Гришка проводив родинні бали, Вероніка Чекалюк придумала сценарій і назву "Для тих, кого ми любимо", перший бал був приурочений до святкування 200-річчя Ф.Шопена. Це  було у 2010-й році,  ЮНЕСКО назвали – Роком маестро Фредеріка Шопена. 

Архів: 

На бал разом зі своїми сім'ями ми запрошували відомих державних та політичних діячів нашої країни і представників зарубіжних посольств, - концепція заходу полягає у популяризації родинного дозвілля і класичної музики. У щасливих сім'ях завжди знайдуться спільні інтереси і теми для обговорення і бажання відвідати театр чи бал. Карантин змінив наше життя, але ж цукерками ми можемо підняти настрій один одному. По-справжньому щасливою можна назвати родину, в якій усі члени підтримують один одного, хвилюються, спільно розвиваються і збираються за одним столом. Нещодавно ми познайомилися із кондитерами і в результаті з’явилися ці цукерки, котрі ми презентуємо напередодні напередодні зими.

Павло Сировченко - засновник родинного солодкого бізнесу „Vitmix“ залучає діточок до творчості і праці з раннього віку, своїм прикладом навчає любити один одного, шанувати батьків. Павло каже, що співпраця з Маестро - це велика честь і шана, окрім Володимира Гришка, наші цукерки шанує Ніна Матвієнко. Ці люди - символи України, орієнтири». Нехай з кожною цукеркою Ваше життя буде солодшим і здоровішим, бо VITMIX - смаколики без цукру. 

Статтю підготували О. Ткаченко, А. Зубченко, Прес-служба Володимира Гришка.

Теги: Маестро Гришко,цукерки Маестро Гришко,Володимир Гришко,Маестро Володимир Гришко,цукерки Vitmix,Vitmix,Солодка колаборація Vitmix ,Вероніка Чекалюк,Ніна Матвієнко,солодощі
ПРЯМИЙ ЕФІР