Росія робить все для зриву перемир'я - Кравчук про загострення на Донбасі (Відео)

Росія робить все для зриву перемир'я - Кравчук про загострення на Донбасі (Відео)
174512 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Перший президент України, голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук висловився щодо нещодавнього загострення на Донбасі.  За його словами, Росія і підконтрольні їй бойовики постійно намагаються зірвати процес мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, з моменту оголошення режиму "тиші" ОБСЄ зафіксувала близько двох тисяч порушень.

Росія і підконтрольні їй бойовики постійно намагаються зірвати процес мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук в ефірі телеканалу "Україна 24" напередодні.

"За ці місяці фактично після проголошення тиші, ми раділи їй. Порушень було, як показала місія ОБСЄ, близько двох тисяч випадків, вони були маленькі, але вони були, а тут вже убитих двоє і поранених двоє. На тій відеоконференції, яку ми проводимо, бачу, що Росія та бойовики ОРДЛО, я пов'язую - це одне і теж, шукають, без перебільшення, щоб за щось зачепитися і на цьому зупинити процес поліпшення просування вперед, до світу. Все робиться для цього", - сказав він.

Нагадаємо, 29 жовтня, російські проксі-формування п'ять разів порушили домовленості про припинення вогню, загинуло двоє військових ще троє поранені. Командувач ООС Володимир Кравченко звинуватив Росію в умисному зриві перемир'я на Донбасі. 

aspi.com.ua

 

Теги: Леонід Кравчук,перший президент України,Донбас,Росія,ОБСЄ,ОРДЛО, бойовики,Володимир Кравченко,ООС
ПРЯМИЙ ЕФІР