СБУ під керівництвом Івана Баканова завжди на варті спокою українців! ТОП-викриття злочинів працівниками Служби Безпеки України за тиждень що минув!

СБУ під керівництвом Івана Баканова завжди на варті спокою українців! ТОП-викриття злочинів працівниками Служби Безпеки України за тиждень що минув!
139429 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Києві співробітники викрили «командира міліції ЛНР». Він намагався легалізуватися та працювати в столиці за фальшивими документам. Тепер бойовик перебуває під вартою, а за його спільну з терористами «діяльність» розпочато кримінальне провадження. 

Ще одного бойовика «ЛНР» СБУ затримала безпосередньо на лінії бойового зіткнення поблизу села Трьохізбенка. У складі так званої «4 Окремої бригади 2 АК НМ ЛНР» він з 2015 року брав участь у бойових діях проти сил АТО/ООС. Він теж перебуває під вартою.

На цьому тижні співробітники Служби безпеки також арештували три зенітно-ракетні комплекси С-125 вартістю понад 110 мільйонів гривень. Зловмисники завозили їх нібито для потреб Збройних Сил, але насправді реекспортували за кордон. 

У Хмельницькому організована група вирішила проголосити власну «міськраду». Але СБУ заблокувала створення цієї фейкової організації, а її учасники тепер є фігурантами кримінального провадження за спробу захоплення державної влади. 

Кіберфахівці СБУ припинили діяльність цілої мережі call-центрів, які щодня викрадали з банківських рахунків до 20 тис. доларів. Вони «уточнювали» реквізити платіжних карток і паролі. А потім знімали кошти з рахунків ошуканих громадян. 

А в Одесі у контейнері з фруктами наркодилери намагалися провезти в Україну 50 кілограмів кокаїну. Вартість вилученої партії лише за приблизною оцінкою становить майже 10 мільйонів доларів.

 

Теги: Баканов,Іван Баканов,Служба Безпеки України ,кримінальне провадження,АТО, СБУ
ПРЯМИЙ ЕФІР