«ПОЛІТИК РОКУ» - ПОЛІТИЧНИЙ ЕКСПЕРТ, МЕЦЕНАТ ТА МУЗИКАНТ ІГОР МІЗРАХ ВЧЕРГОВЕ ОТРИМАВ ЗАСЛУЖЕНУ НАГОРОДУ

«ПОЛІТИК РОКУ» - ПОЛІТИЧНИЙ ЕКСПЕРТ, МЕЦЕНАТ ТА МУЗИКАНТ ІГОР МІЗРАХ ВЧЕРГОВЕ ОТРИМАВ ЗАСЛУЖЕНУ НАГОРОДУ
157157 ПЕРЕГЛЯДІВ

7 листопада у комплексі Арена Сіті-SKY BAR міста Києва відбулась незабутня і яскрава подія - щорічна премія FASHION LIFE AWARDS 2020. Ведучими свята стали шоумен, співак, актор та модель - Андрій Карпов та співачка і українська гречанка, актриса і фото модель – Ксанті.

В рамках премії пройшов національний конкурс краси Miss & Mrs. Queen Beauty 2020. Переможницею конкурсу краси, яка представить Україну на міжнародному рівні у конкурсі в ОАО стала MRS. QUEEN BEAUTY 2020 – АКІМОВА ОЛЬГА, першою VICE MRS. - ПОДВИЖЕНКО ІННА та другою VICE MRS. - ЦИГАНКОВА АЛІСА. До складу поважного та незалежного журі конкурсу увійшли Олександр Омельченко, Любов Березорудська, надзвичайний і Повноважний Посол Бельгії в Україні - Alex Lenarts, Анастасія Нікітіна, Олег Сайко, Інеса Баланчівадзе-Звінська, Олеся Тарасенко, Ксенія Кейван.

В цей прекрасний день кращі з кращих були нагороджені ексклюзивними vip преміями. Особливо цікавою та незабутньою «родзинкою» став виступ політичного експерта, мецената й музиканта Ігоря Мізраха із його неперевершеним хітом «МОЙ ПАПА ВЫРУЛИТ».

А передувало звукам чарівної пісні у виконанні Ігоря Мізраха – вручення йому Премії «ПОЛІТИК РОКУ»

Премія «Політик року» для Ігоря Мізраха за цей рік уже далеко не перша, так 19 вересня у великому залі ресторанно-готельного комплексу KNZS відбулась щорічна всеукраїнська премія Celebrity Awards 2020 на якій відомого політичного експерта було нагородження званням «ОСОБИСТІСТЬ РОКУ»

А 18 жовтня в Києві, в готелі «Турист» та ресторані «Franchesco» відбулась офіційна церемонія нагородження ТОП-100 Видатних чоловіків Київщини-2020 під час якої Ігор Аркадійович Мізрах був нагороджений Дипломом «Гордість Київщини»

Варто зазначити, що в цей вечір нагороджень Ігоря Мізраха також не відпустили без виконання його знаменитої композиції «Мой папа вырулит»

Що ж, як бачимо цей рік для відомого політичного експерта, політика, мецената і музиканта щедрий на нагороди. Та всьому цьому є одне логічне пояснення – Ігор Аркадійович Мізрах отримує справедливе визнання за свої непосильні старання заради українського народу.

Теги: Сіті-SKY BAR,премія FASHION LIFE AWARDS 2020,політик року, Ігор Мізрах, Мізрах Ігор Аркадійович,FASHION LIFE AWARDS 2020,Мой папа вырулит, Игорь Мизрах Мой папа вырулит,нагорода,премія
ПРЯМИЙ ЕФІР