Кадрів, які хотіли б іти і щось робити, є багато, – Продан про "кадровий голод"

Кадрів, які хотіли б іти і щось робити, є багато, – Продан про "кадровий голод"
179943 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишня народна депутатка назвала причини, чому ж у владі досі є вакансії

Кадрів, які хотіли би піти у владу і працювати, насправді є дуже багато. У цьому переконана народна депутатка України VII, VIII скликань Оксана Продан. Про це вона заявила в ефірі ток-шоу "13" на телеканалі ZIK.

Політикиня прокоментувала заяву президента України Володимира Зеленського про "кадровий голод".

"Кадрів, які хотіли б іти і щось робити, насправді є дуже багато. Я розумію президента, коли він вчора казав про те, що немає туди, немає туди… Я думаю, що є люди, які готові були б іти, але з попереднього уряду, розуміє влада, що вони не зможуть, не справляться, не будуть працювати. А є ті, які, можливо, могли б іти працювати, але на тих чи інших умовах відмовляються це робити. Можливо, така ситуація є", – припустила Оксана Продан.

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський під час пресконференції заявив про "кадровий голод" в Україні, тому йому важко знайти гарних спеціалістів, щоби заповнити склад Кабінету міністрів.

Президент Україна Володимир Зеленський також сказав, що не один раз пропонував місце очільника Міністерства освіти та науки голові Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергію Бабаку.

Повне відео підсумкової пресконференції очільника держави у першу річницю перебування на посаді можна переглянути тут.

zik.ua

Теги: Оксана Продан,кадри,кадровий голод, Володимир Зеленський
ПРЯМИЙ ЕФІР