По всій видимості війна між Хомчаком та Міністерство оборони України у самій активній фазі - Михаил Макарук

По всій видимості війна між Хомчаком та Міністерство оборони України у самій активній фазі - Михаил Макарук
140465 ПЕРЕГЛЯДІВ

Річ в тому, що пан генерал, думав, що буде царем і Богом в царстві Збройних сил. І зможе як хоче заправляти армією, включно з переписуванням наказів під себе або ж їх невиконанням (історію з розформуванням волонтерської частини авіа розвідки пам’ятають всі).

Але йому почали давати відсіч, і Хомчак почав нервувати.

Більш того, на останній з нарад цей бойовий хомяк вже почав відверто хамити іншим людям, які загалом не мають до нього відношення.

Але «герой Іловайська» дуже не любить коли руйнують його корупційні зв’язки, які він так напрацювував ще будучи головним інспектором ЗСУ, оскільки перекриваючи кранік не буде за що купувати дачі в Хорватії ...

Тому наш бойовий хомяк пішов з козирів і захотів застосувати кишенькових депутатш.

На цей раз, він захотів заюзати цілу Mariana Bezuhla, яка поспішно вирішила знімати Міністра Оборони, ба більше тепер розповідає по всім ЗМІ, що винесе цю ахінею на комітет.

Мені і досі цікаво, що пані Мар’яна забула в даному комітеті, оскільки її псевдоволонтерська діяльність в Проектному офісі реформ при МОУ, наскільки видно по реальним результатам, рівна нулю. Особливо це стало видно після поста Героя України Serhii Sobko, який описав реальний стан справ у прямій вотчині найбільшого «товариша і друга» Хомчака, уже вигнаного з ганьбою, камрада Хоменко, який реально довів стан Військово-Медичних Сил до абсурду, причому під час пандемії, якщо не вірите почитайте про реальний стан речей у Ната Воронкова.

Пані Мар’яно, а проти Хомчака слабо винести таке рішення на комітет? Чи «кормящу руку» чіпати не можна?

Чи ви думаєте ми в волонтерській спільноті забули як ви відморозились у так званій «справі Шеремета», чи як просто кинули нас коли ми просили допомоги щоб провести в останню путь нашого побратима Віталія Панича?

Я все пам’ятаю і нічого не забуваю...

В цій історії цікаве інше. Кого ж задіє в цій війні Міністерство оборони України?

А я поки схожу за свіжим поп-корном...

P. S. Далі буде...

Особливо дуже цікаві речі до мене дійшли з Чернівців, де дуже весело хтось «будував кар’єру»)

Михаил Макарук

Теги: Міністерство оборони України,Михаил Макару,ЗСУ,Хомчак,Руслан Хомчак,Ната Воронкова
ПРЯМИЙ ЕФІР