Хотіли заїхати мерседесом в під’їзд багатоповерхівки: на Львівщині двох депутатів виключили з “ЄС”

Хотіли заїхати мерседесом в під’їзд багатоповерхівки: на Львівщині двох депутатів виключили з “ЄС”
172113 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двох депутатів міської та сільської ради на Львівщині від "Європейської Солідарності" виключили з партії після того, як чоловіки намагалися на автівці заїхати в під'їзд багатоповерхівки в місті Пустомити. Про це повідомили на сайті "Європейської солідарності", передає "hromadske".

У заяві партії йдеться, що Андрія Жидачека, обраного депутатом Пустомитівської міської ради, та Миколу Пущака, депутата Солонківської сільської ради, виключають "за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії "Європейська Солідарність"".

Представники львівської обласної організації партії звернулися з вимогою звільнити двох депутатів Солонківської ОТГ.

Нагадаємо, у п'ятницю, 20 листопада, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що двоє новообраних депутатів міської ради на позашляховику Mercedes намагалися заїхати по сходах у під'їзд багатоповерхівки.

Геращенко повідомив, що поліція притягнула їх до відповідальності та оштрафувала.

Нагадаємо, місцеве видання "Zaxid.net" повідомило, що в машині були депутати від "Європейської Солідарності" Микола Пущак та Андрій Жидачек. Останній винаймає квартиру в цій багатоповерхівці.

Жидачек уже зв'язався з мешканцями та визнав свою провину. Він пообіцяв відновити знищені сходи, а також придбати п'ять вогнегасників або камери спостереження як моральну компенсацію за збитки, тож мешканці до поліції заяв не писали. Однак Микола Пущак заперечив свою причетність до нічного інциденту в Пустомитах.

stopcor.org

Теги: Микола Пущак,депутат Микола Пущак,Андрій Жидачек,депутат Андрій Жидачек,ЄС,під’їзд,на машині в під’їзд
ПРЯМИЙ ЕФІР