Чия «слуга»? Кому служить, за що бореться і з ким дружить нардеп Володіна Дар'я Артемівна?

Чия «слуга»? Кому служить, за що бореться і з ким дружить нардеп Володіна Дар'я Артемівна?
131922 ПЕРЕГЛЯДІВ

Партія «Слуга народу» практично з першого дня повноважень у Верховній раді 9-го скликання викликає у народу чимало різноманітних і суперечливих риторик, останнім часом, на превеликий жаль - часто негативного характеру. День у день красивий передвиборчий проект «нових обличь» під куполом Парламенту піддається критиці. Непрофесіоналізм, підозра у корупції, зарплати у конвертах за «правильні» рішення, просування зручних олігархам Законопроектів – все це і багато іншого вже давно описується у стрічках новинах із «слугами-героями». 

Особливу увагу щодо «Слуги народу» громадськість приділяє питанню єдності «слуг» та існуванню єдиного партійного духу, і навіть доволі часто виникає питання – а чи існує й досі монобільшість??? 

Але чому так??? Чому буквально за неповних півтори року партія «нових обличь» практично сиплеться, розвалюється із середини!?...

А відповідь на це питання давно уже відома, і ґрунтується вона на простих фактах – у «Слузі народу» присутні групи та окремі депутати, які служать не народові, не Президентові, а окремим бізнесменам, олігархам.  У лавах «слуг» присутні і представники Коломойського, і Порошенка і навіть Медведчука та його проросійського проекту ОПЗЖ, тобто ті, які в будь-яку мить готові прийняти дружбу Путіна і будуть раді поверненню Януковича… 

Так, доволі цікавою постаттю серед представників «Слуги народу» являється Голова підкомітету з питань правового забезпечення діяльності податкових органів Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, нардеп -  Володіна Дар'я Артемівна.

⦁На сьогоднішній день у громадськості назріло важливе питання - то кому ж все-таки служить Дар’я Володіна?!  То чия ж вона «слуга»???  

І нічого дивного у такому питанні немає, особливо якщо брати до уваги те, що нардеп Володіна частенько маніпулює із біографічними даними свого минулого. Приміром, вона не дуже полюбляє обговорювати де народилась і хто її батько… Але чому???

Приховування місця народження нардепом Володиною пояснюється дуже легко і просто. Її батько Володін Артем Вікторович - уродженець Донецької області, але ж Донецьк – це Україна, то в чому справа!??? І тут є доволі цікава деталь: Володін Артем Вікторович в 2014 році був довіреною особою кандидата в президенти,  а сьогоді нардепа від ОПЗЖ  Кузьміна Рената Равельевіча- соратника екс президента-втікача Віктора Януковича. 

Та й взагалі, якщо глянути на біографію батька нардепа від «Слуги народу» Дар’ї Володіної, то чітко видно, що його кар’єрний злет пов'язаний саме із правлінням Януковича та Азарова.

Володін Артем Вікторович навіть встиг попрацювати в Уряді Миколи Азарова – з 23 червня 2010 року по 10 квітня 2011 року був заступником Міністра охорони навколишнього природного середовища України. 

Варто також зазначити, що дружба Артема Володіна і Рената Кузьміна була, і напевне є і по сьогодні - доволі міцною. Так, в період Коли Кузьмін при Януковичу був першим Заступником Генерального прокурора – Володін був у нього старшим помічником. Згодом, коли Кузьмін був уже Заступником Секретаря РНБО – Володін знову ж таки був його помічником. Ну а про Володіна як довірену особу кандидата в Президенти Рената Кузьміна ми уже згадували вище в публікації. 

Тобто чітко зрозуміло, що батько народної депутатки від «Слуги народу» Дар’ї Володіної – Артем Володін є близьким знайомим депутата від ОПЗЖ, соратника Віктора Януковича – Рената Кузьміна. Крім того, сам Артем Володін у часи правління Януковича займав доволі високі державні пости. І зважаючи на такі зв’язки батька народної депутатки, можна припустити, що у «Слугу народу» вона потрапила далеко не без допомоги все того ж Кузьміна? Але тоді напрошується питання:  працює вона на кого? Кому служить???     

Цікаво й те, що зараз Артем Володін активно шукає собі зручну і «хлібну» посаду, і тут як всі розуміють в нього є переваги – це дочка Дар’я із «Слуги народу» і друг з ОПЗЖ Ренат Кузьмін. Так, в кінці вересня Артем Володін подав декларацію і автобіографію, мотиваційний лист та інші документи на участь в конкурсі на посаду члена Рахункової палати України

⦁Цікаво, а Закон України «Про очищення влади»  на нього не поширюється??? 

Можливий зв'язок народної депутатки Дар’ї Володіної із шанувальниками та служителями президента-втікача Януковича в більшій мірі зрозумілий… Але чи це все що приховує і кому може служити нардеп Володіна!? – Звісно, що ні. 

У депутатській кар’єрі Володіної був доволі гучний скандал пов'язаний із голосуванням за законопроект №2047-д «Про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об'єктів нерухомості». Та зупинятись на ньому не будемо, адже є набагато цікавіша і підозріліша інформація яка варта уваги. 

 Так, 28 листопада 2019 року, на сторінці народного депутата від партії «Слуга народу» Дар'ї Володиної був опублікований пост обурення щодо деяких тонкощів законопроекту 1209-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних і логічних неузгодженостей в податковому законодавстві». Розлючена депутат була вкрай обурена тим фактом, що даний законопроект знову-таки дозволить отримувати дотації з державного бюджету надприбутковим компаніям Юрія Косюка, який за час президентства свого друга Петра Порошенко дуже звик набивати свою кишеню за рахунок українців.

Чому власне держава повинна дотувати надприбуткове підприємство у той час, коли є безліч інших сільгоспвиробників, яким така дотація дійсно потрібна? Буду піднімати це питання на комітеті сьогодні »заявила тоді Володіна.

Однак незабаром обурення Володіної кудись зникло, а згадка про дотації і без того прибуткового бізнесу скандального олігарха Юрія Косюка з поста у Фейсук народного депутата була видалена. ЧОМУ??? 

Чому нардеп Дар’я Володіна охолола до такого, на її думку, важливого питання??? Чому змінила свій запис у Фейсбук??? Чому з нього пропав Юрій Косюк??? 

У будь-якому випадку, видалення згадки про Косюка з поста Володіної говорить про те, що просто так це не сталось… для цього повинні були бути вагомі, можливо «зел$$$ені» аргументи???... В загальному складається думка, що Дар’я Володіна у як мінімум у цьому випадку «прислужила» Юрію Косюку… 

То кому ж насправді служить, за що бореться і з ким дружить нардеп від «Слуги народу» Володіна Дар'я Артемівна???...  Чия ж вона «слуга»??? 


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

Автор: Анастасія Громова

Теги: Володіна Дар'я Артемівна,Слуги народу,нардеп,Парламент,монобільшість,Коломойський, Петр Порошенко,Володін Артем Вікторович,Кузьмін Ренат,ОПЗЖ,Секретар РНБО , РНБО ,Артем Володін ,Закон України «Про очищення влади,скандалы ,Косюк
ПРЯМИЙ ЕФІР