Хроніки "великого крадівництва"

Хроніки "великого крадівництва"
151821 ПЕРЕГЛЯДІВ

А ви знали, що Велике будівництво за рік подорожчало вдвічі? Не знали? То ось вам цікавинки від CoST Ukraine: поточний середній ремонт, на який припадає 71% всього дорожнього будівництва, за рік!! подорожчав на 91,6%!!

В нормальній країні таку владу вже давно винесли б вперед ногами. А у нас норм. Навпаки, в коменти до Омеляна приходять якісь дивні люди, кажуть "ви всьо врьоті!" і приносять скріни про 3 км дороги десь під Тернополем, які обійшлися дешевше. 

Так, теоретично, цього року могли робити якісніше і дорожче. Наприклад, дорогу, якою я їзжу до своєї моркви, робили за Порошенка у Чорнухинському районі в 2017 і за Зеленського у Пирятинському в цьому. І так, зараз дорога ширша, а саме головне – з шикарним узбіччям, якого в Чорнухинському районі не було і близько. Ярозумію, що ця якість і обсяги робіт, коштують дорожче. Але ж не в два рази! Особливо, якщо врахувати на 40% дешевший у 2020 р. бітум, який у собівартості дороги складає більше половини. 

Так і живем. Гроші крадуть, по телевізору брешуть, а люди не хочуть розбиратися, бо "ето всьо політіка, а політіка – ето грязь!" 

Ніт, це не грязь, зайчики! Це просто хтось тупо пи@дить ваші гроші.

Джерело

Теги: Велике будівництво
ПРЯМИЙ ЕФІР