«PERSONA.TOP» - НАЙКРАЩИЙ ГЛЯНЦЕВИЙ ЖУРНАЛ УКРАЇНИ

«PERSONA.TOP» - НАЙКРАЩИЙ ГЛЯНЦЕВИЙ ЖУРНАЛ УКРАЇНИ
165062 ПЕРЕГЛЯДІВ

Практично два роки тому своє життя розпочав відомий в Україні глянцевий журнал «PERSONA.TOP». За доволі коротку історію видання вже встигло отримати статус одного із найкращих глянцевих журналів України. І в цьому дивного нічого немає, адже люди які працюють над журналом вкладають у нього всю свою душу і навіть більше. А персони, про яких публікують розгорнуті та барвисті статті завжди в інтерв’ю цьому виданню відкривають сповна своє серце. В результаті суспільство отримує надзвичайно якісний продукт, аналогів якому практично немає.  

Кожен наступний друк «PERSONA.TOP» супроводжується завжди хорошими відгуками як критиків, так і читачів. Також, сьогодні дедалі частіше можна зустріти людей, які задовго до чергового тиражу засипають пошту видання питаннями: «де можна придбати журнал», «з ким буде інтерв’ю на першій шпальті», «як можна забронювати екземпляр або декілька», і т. д. Варто зазначити, що перші тиражі видання виходили номіналом 2000 екземплярів, та як виявилось цього було вкрай мало. І тому, буквально з п’ятого друку журнал почав видаватись тиражем у 5000 примірників. А на сьогодні тиражування становить не менше 8-10 тисяч. Неймовірна цифра, чи не так, адже в наш час новітніх технологій люди здебільшого читають все в електронному виді. Але попри прогрес електронних носіїв ознайомлення з навколишнім світом - «PERSONA.TOP»  навпаки укріплює свої позиції перш за все як друковане видання!!!

А все тому, бо люди розуміють, що дух палітурки, запах свіжонадрукованих сторінок, і глибокий сенс кожного рядка в друкованому журналі «PERSONA.TOP» ніколи не замінити штучними сторінками електронних носіїв. Гортаючи сторінки цього видання читач переноситься у незабутній світ переживань, ейфорії та духового задоволення від чітко та з душею викладеної інформації. Крім того, «PERSONA.TOP» - це статус, визнання і гордість для кожного власника хоча б одного із екземплярів видання. Зараз журнал часто зустрінеш в офісах поважних політиків, зірок шоу-бізнесу вищого ешелону та домівках звичайних українців. Також «PERSONA.TOP»  являється практично не замінимим «учасником» у конференц-залах, де в переривав між справами люди можуть поринути у релакс від сторінок цього неперевершеного видання.

Звісно, варто відзначити людей які працюють над цим прекрасним виданням і докладають всі свої сили та вливають душу у кожну сторінку «PERSONA.TOP». Журнал виходить  завдяки згуртованій роботі дружньої команди на чолі із Шеф-редактором Ігорем Аркадійовичем Мізрахом. Неабиякий прояв професіоналізму і душі вкладає у журнал Головний редактор Артем Фляжников, а також вся редакційна колегія: Олена Паламарчук, Іріс Грицун, Ірина Бабенко, Юрій Ващенський, Марія Маловичко, Олексій  Рохманін, дизайнери Олексій Шеремет і Андрій Ерохін, фотограф Сергій Лаврусенко. І звичайно потрібно віддати належне найкращій  друкарні - ТОВ «Перша експериментальна Друкарня» м.Харкова.

Цей популярний глянцевий журнал попри те, що давно уже забрався на вершину усіх можливих ТОП-рейтингів, аж ніяк не припиняє розвиватись та удосконалюватись. А це заслуговує на велику повагу від читачів та видавничих критиків.

Крім того, на сьогодні кожен охочий стати частиною видання, потрапити на сторінки «PERSONA.TOP» може звернутись за телефоном (063) 928-57-43, або написати на ел. пошту: contact@persona.top

 «PERSONA.TOP» ПРОПОНУЄ:

КОНТАКТИ ДЛЯ ЗВЯЗКУ З РЕДАКЦІЄЮ «PERSONA.TOP» 

Тел.:  (063) 928-57-43,

e-mail: [email protected]

Теги: PERSONA.TOP,журнал PERSONA.TOP,Персонатоп,глянцевий журнал,розслідування ,журналістське розслідування ,Артем Фляжников, Ігор Мізрах, Мізрах Ігор Аркадійович
ПРЯМИЙ ЕФІР