Марина Корнієнко: Незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної діяльності і великих успіхів! Із професійним святом — Днем працівників суду!

Марина Корнієнко: Незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної  діяльності і великих успіхів! Із професійним святом — Днем працівників суду!
135900 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Головним пріоритетом сьогодення нашої держави являється ефективне судочинство! Від самовідданої, професійної роботи працівників суду залежить збереження в суспільстві соціально-політичної стабільності, миру та спокою, дотримання Конституційних прав і свобод людини. Працівники суду день у день стоять на варті захисту громадян від беззаконня. Фахова діяльність кожного працівника суду відіграє надзвичайно важливу роль у збереженні принципу верховенства права та справедливості, сприяє розвиткову України, як демократичної та правової держави. Працівники суду несуть велику відповідальність у забезпеченні законних прав та інтересів кожного громадянина.

Кожен працівник «Феміди», вибираючи свою професію та місце роботи свідомо присвячує себе щирому, самовідданому та доброчесному служінню народу та Закону України!

З нагоди професійного свята висловлюю слова вітання та підтримки кожному працівникові суду! Також хочу подякувати кожному працівникові суду та органам і установам системи правосуддя, які попри щоденні труднощі своєю відданою працею забезпечують функціонування надзвичайно важливого та складного механізму судової влади у нашій державі.

Шановні судді та працівники суду! З нагоди свята Дня працівників суду - прийміть щирі вітання і побажання щастя, здоров'я, радості й миру!

Бажаю суддям та усім працівникам судів, органів та установ системи правосуддя міцного здоров’я, успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків та віри у майбутнє нашої держави! Нехай кожен день повниться хорошим настроєм, душевними зустрічами і плідною роботою. Нехай професійна етика і добропорядність у нелегкій діяльності будуть запорукою зміцнення в Україні верховенства права. Натхнення та успіхів у благородній справі торжества законності, щоб від людей завжди чули тільки слова вдячності за неупереджені та справедливі рішення, за щиру і сумлінну працю. 

Бажаю незмінних принципів справедливості і неупередженості, бездоганної  діяльності і великих успіхів, абсолютної удачі в житті і високої репутації, міцного здоров'я і бравих сил. Нехай правосуддя завжди торжествує, нехай Закон і чесність правлять країною. Нехай робочі справи увінчуються успіхом, домашні суперечки вирішуються на раз, а всі цілі стають все ближче та підкорюються якнайшвидше. Бажаю терпіння та витримки у відповідальній справі.

 

Щиро вітаю із професійним святом — Днем працівників суду!

Марина Корнієнко - журналіст, громадський діяч

Теги: Марина Корнієнко, Корнієнко, Корниенко, Марина Корниенко,семья,сім'я, Корнієнко Марина Валеріївна, українські сім’ї, украинские семьи, дети, діти, Марина Корнієнко журналіст, Марина Корнієнко громадський діяч, Марина Корниенко общественный деятель, Марина Корниенко журналист, Марина Валерьевна Корниенко, дом по улице Жулянской, пособие, читання книг Марина Корнієнко, гаджети і книжки Марина Корнієнко, як зробити щоб діти читали книги Марина Корнієнко, Чернова Марина, Чернова Корниєнко, Софіївська Борщагівка Марина Корнієнко, чтение книг Марина Корниенко, гаджеты и книги Марина Корниенко, как сделать чтобы дети читали книги Марина Корниенко, Чернова Корниенко, Софиевская Борщаговка Марина Корниенко, Марина Корниенко — книги и биография, Марина Корниєнко громадський діяч року, Марина Корнієнко Київ, Марина Валеріївна Корнієнко Київ, Марина Корниенко Киев, Марина Корниєнко живущая в Києве , Марина Валерьевна Корниенко Киев
ПРЯМИЙ ЕФІР