В НОВИЙ РІК ІЗ ВЕЛИКИМ МАЕСТРО ВОЛОДИМИРОМ ГРИШКО - ДІД МОРОЗ, «ПРИВИД ОПЕРИ» І ЦЕ ДАЛЕКО НЕ ВСЕ! ЧИМ ЗІГРІЄ СВОЇХ ШАНУВАЛЬНИКІВ ВИДАТНИЙ ТЕНОР НА ЗЛАМІ ДЕСЯТИЛІТЬ

В НОВИЙ РІК ІЗ ВЕЛИКИМ МАЕСТРО ВОЛОДИМИРОМ ГРИШКО - ДІД МОРОЗ, «ПРИВИД ОПЕРИ» І ЦЕ ДАЛЕКО НЕ ВСЕ! ЧИМ ЗІГРІЄ СВОЇХ ШАНУВАЛЬНИКІВ ВИДАТНИЙ ТЕНОР НА ЗЛАМІ ДЕСЯТИЛІТЬ
38731 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уже далеко не одне десятиліття Володимир Данилович Гришко зігріває неймовірною душевною творчістю своїх шанувальників з цілого світу. Видатний Геній з року в рік присвячує своє життя і діяльність народові України і палким шанувальникам по всій планеті. Не виключенням є і 2020 рік, який уже скоро зміниться новим – 2021. На зламі років, десятиліть Маестро Володимир Гришко не перестає приємно дивувати поціновувачів свого великого і безмежного таланту.   

Буквально за лічені години, 31 грудня, лауреат Національної премії України ім. Т.Г. Шевченка Володимир Гришко на телеканалі «Інтер», у «Корисній програмі» початок якої о 10.00 годин з'явиться в студії в несподіваному амплуа – Діда Мороза. 

У четвер, 31 грудня у спеціальному випуску «Корисної програми» глядачі дізнаються, як правильно зустріти 2021 рік, щоб було не тільки смачно, але і корисно. А також почують поради та новорічні привітання від зіркових гостей, експертів і ведучого ток-шоу Олександра Лук'яненка. Також у програмі активну участь братимуть: відома актриса Ольга Сумська, телеведучий Андрій Доманський, актор Віталій Борисюк, співачка Оксана Пекун, радіоведуча Вікторія Зубрейчук і шеф-кухар Алік Мкртчян.

Варто відзначити, що образ Діда Мороза для Володимира Гришко є надзвичайно влучним, адже Маестро у повсякденному житті частенько творить добрі справи та дивує приємними сюрпризами не тільки родичів, а й своїх шанувальників. Так приміром, можна згадати випуск спільно із кондитерським домом «Vitmix» іменних цукерок «Маестро Гришко» оформлених в золотий пергамент і оздоблених атласним бантом, що нагадують святковий метелик Маестро. Також Володимир Гришко як і весь український народ можуть пишатись процвітанням харківської вокальної «Академії мистецтв Гришко». Там Маестро передає свій безцінний досвід дітям. А за свою любов до дітей і мистецтва, цього року учні Академії зробили Володимиру Даниловичу подарунок - отримали Гран-прі в Італії

Новорічна ніч на «Інтері» буде зоряною, музичною та чарівною, і вона відбудеться, знову ж - за участю Маестро Гришко. Святковий проект “Місце зустрічі. Новий рік” розпочнеться о 21.30 год. Колегами по сцені Володимира Гришко у цей вечір будуть  Софія Ротару, Олег Винник, Ірина Білик, Monatik, Макс Барських, Злата Огневич, Влад Ситник, Віталій Козловський та багато інших зірок.

Розкриємо невеличкий секрет, чим же потішить своїх шанувальників  Маестро у новорічному концерті "Місце зустрічі. Інтер», і це будуть відразу дві легендарні композиції - «Новий рік до нас мчить» і "Привид опери"З останньою піснею Володимир Данилович виходив на сцену більше 200 разів на концертах в Америці, Європі, Китаю.

Кажуть, як зустрінеш Новий рік – так його і проведеш! Тому зустрічаймо 2021 разом із Великим Маестро Володимиром Гришко!!!

Теги: Володимир Гришко,Маестро Гришко,цукерки Маестро Гришко,Маестро Володимир Гришко,цукерки Vitmix,Vitmix,Солодка колаборація Vitmix,Новий рік ,Привид опери Володимир Гришко,Софія Ротару, Олег Винник, Ірина Білик, Monatik, Макс Барських, Злата Огневич, Влад Ситник, Віталій Козловський,Новорічна ніч на «Інтері»,31 грудня,лауреат Національної премії України ім. Т.Г. Шевченка Володимир Гришко,Гришко, Маестро Гришко,Великий Маэстро Владимир Гришко,Владимир Гришко,Владимир Гришко Википедия
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР