14 гривень: Олександр Болдін - «адвокат із гастроному» групи Матіоса будучи військовим прокурором умудрився придбати квартиру в Києві за нереальну ціну – Ігор Мізрах

14 гривень: Олександр Болдін - «адвокат із гастроному» групи Матіоса будучи військовим прокурором умудрився придбати квартиру в Києві за нереальну ціну – Ігор Мізрах
34008 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже минуло майже півтори року з часів як Анатолія Матіоса звільнили з посади Головного військового прокурора України, а за ним і цілий ряд його ручних прислужників-прокурорів, що своїми незаконними діяннями знищили далеко не одне людське життя. За період поза державною службою як і екс керманич військової прокуратури, так і його «цербери» не перестають нагадувати про себе своїми жалюгідними, цинічними та кривавими вчинками. Чого вартий лише скандал із отриманням Матіосом і його командою адвокатських посвідчень через волинський гастроном сімейства Філюків, після чого новостворених правозахисників в Україні «величають» - «АДВОКАТАМИ З ГАСТРОНОМУ».


Скріншот

Давно всім зрозуміло, що для групи екс Головного військового прокурора Анатолія Матіоса, як і для нього особисто - Закони ніякого значення не мають, а особливо коли мова стосується незаконно нажитого майна, яке аж ніяк не збігається із офіційно заробленими коштами. Саме незаконно нажите майно своїх підручних прокурорів свого часу пан Матіос активно намагався приховувати. Згадаймо приміром, як в червні 2017 року тоді Головний військовий прокурор Анатолій Матіос виступив із ініціативою звільнити від обов’язку електронного декларування всіх військових прокурорів, мотивуючи це  загрозою їхньому життю та життю їхніх родин. А перед тим понад  100 декларацій прокурорів зникли з сайту НАЗК.

Що ж насправді намагалося приховати керівництво прокуратури, прибравши декларації своїх працівників сьогодні вже не являється таємницею - мільйонні суми, дорогоцінні автомобілі, елітне житло, ручки для письма, і це явно не весь список із розкішного життя. Та попри конспірацію все ж скандали із майном військових прокурорів «вистрілювали», але згодом шляхом договорняків все глушилось. Так, приміром всім добре запам’яталась відкрита НАБУ справа щодо заступника Головного військового прокурора Дмитра Борзих, декларацію якого в квітні 2017 року з невідомих причин прибрали з сайту НАЗК. Мова тоді йшла про орендований будинок площею 390 кв. м. в селі Лісники, Києво-Святошинського району. А остання доступна декларація Борзих не містила жодної інформації щодо видатків на оренду цього будинку. Справу НАБУ все ж тоді закрила, обґрунтовуючи це тим, що існує виправлена декларація Дмитра Борзих від 7 квітня 2017 року, у якій він вказав цивільну дружину і її майно. Ці зміни, за даними НАБУ, виявилися засекреченими.

Так чи інакше, але громадскість розуміла, що екс заступник головного військового прокурора Дмитро Борзих «ЗАБУВ» вказати в декларації, що орендував будинок за 90 тис грн\міс, при зарплаті – 31 тис грн\міс. Також не задекларував співмешканку та два дорогих авто: Toyota Camry (300 тис грн), Range Rover Evoque (1.5 млн грн)- згідно даних Bihus.Info


Скріншот

 

Те що Анатолій Матіос і його прокурори ненавиділи, що у їхніх деклараціях копаються журналісти та працівники правоохоронних органів є цілком зрозумілим! Адже у їхніх планах було ще не один десяток років грабувати народ, а як не крути – для цього потрібно було хоча б брехливу картинку бідності статків на «папері» зберігати. А один із цієї когорти «бідних прокурорів» настільки захопився, що й задекларував куплену квартиру за якихось – 14 гривень. Так, все вірно – 14 гривень – саме за таку суму екс начальник відділу Головної військової прокуратури  Болдін Олександр Миколайович в 2019 році придбав квартиру на 80 кв. м. у місті Київ.  

Скріншот

Кар'єра військового прокурора Олександра Болдіна - це не тільки історія про зростання на посадах і званнях. У 2016 році він вступив на посаду начальника відділу слідчого управління ГВП, не маючи нічого за душею. Вся його сім'я - син, дружина і пасербиця, мали лише ліжко-місця в гуртожитку по 2 квадратних метра на людину. В оренді у Болдіна та його рідних була невелика квартира громадянки Тетяни Зоріної. На дружину була записана квартира в Луганській області, особистого транспорту у сім'ї не було.

Згодом, 24.06.2017 року сім’я все ж обжилась коштовною покупкою – придбали авто Volkswagen Jetta 2016 року випуску за 532 467 грн.

Ну якщо авто внесено було ще за більш-менш адекватною ціною, то квартира в Києві на 80 кв. м. за 14 грн – це навіть не те, що смішно, це знущання над Українським Законодавством, неповага до народу. Зараз напевне варто направити до Болдіна тисячі українців які проживають в гуртожитках, щоб поділився секретом – як із ліжко-місця можна перестрибнути у власну квартиру за 14 грн?!... До речі, як «адвокат із гастроному» - такі послуги він може вже спокійно надавати…

Квартира зареєстрована 29 жовтня 2019 року, в цей час він ще числився військовим прокурором, хоч напевне вже знав – скоро на вихід. Напевне у своїх деклараціях перед звільненням(22.12.2019) і після звільнення (18.03.2020) він просто вирішив добре запам’ятатись, «грюкнути гучно дверима».  Що ж – йому це вдалось, тепер українці знатимуть його як «генія» … правда не ідеальної покупки квартири – а цинічної брехні та плювання в обличчя платникам податків.

Найцікавіше питання із цього всього : «КУДИ ДИВИЛОСЬ НАЗК? ЯК ПРОВІРЯЛИСЬ ЙОГО ДЕКЛАРАЦІЇ?». Все-таки це ще був 2019 - початок 2020 років, а не 2020 – коли Конституційний Суд скасував е-декларації, незаконне збагачення та ще низку антикорупційних норм.

Варто зазначити, що після відновлення адекватних Законів щодо декларування та незаконного збагачення – майно Болдіна Олександра Миколайовича потрібно дуже детально перевірити!!! Там явно знайдеться ще багато цікавого…

Ну а зараз – він «адвокат із гастроному», який займається улюбленою справою – грабує та дурить державу і українців.   

Ще раз повернусь до слів: «все таємне рано, чи пізно, стає явним! Все рано чи пізно стає на свої місця!» - так от, і Анатолій Матіос, Андрій Філюк,  Олександр Болдін, Сергій Долгополов, Дмитро Борзих, Віталій Опанасенко, Ольга Миргородська також отримають свою «винагороду».

На сьогоднішній день мною проводиться журналістське по кожному із 15-ти «адвокатів із гастроному» та їхньому керманичу Матіосу. Вже скоро читачі детально зможуть в повній мірі розібратись як група екс військових прокурорів  з легкістю стала адвокатами, а головне – як цьому посприяв Суддя Конституційного суду(батько одного із екс прокурорів) Петро Філюк. Як збагачувались, в кого відібрали бізнес, майно, кого відправили на той світ - все це і багато іншого читайте у моїх наступних публікаціях.

Також в даний час мною розслідується ряд інших корупційних справ в органах влади, деталі яких стануть резонансними, а найголовніше будуть чинником затримання злочинців, що грабують та знищують народ України.     

Журналіст, громадський діяч,

політексперт, шеф-редактор

журналу «Персона.ТОП», юрист,

МІЗРАХ ІГОР АРКАДІЙОВИЧ

Теги: Мізрах Ігор Аркадійович, Ігор Аркадійович Мізрах, Ігор Мізрах,Мізрах, Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт,політексперт, журналістика,Журналіст,громадський діяч Ігор Мізрах ,Суддя Конституційного суду,Конституційний суд ,Конституційний Суд України,КС,КСУ,Суддя,Судья,Конституционный суд,Конституционный суд Украины,Украина,Україна,Е-декларации,Е-декларация,Анатолій Матіос, Андрій Філюк, Олександр Болдін, Сергій Долгополов, Дмитро Борзих, Віталій Опанасенко, Ольга Миргородська,Матіос, Анатолий Матиос,Матиос ,Анатолий Матиос Википедия,Болдин,Александр Болдин ,Долгополов, Дмитрий Борзых ,Борзих, Виталий Опанасенко,Опанасенко, Миргородская,Андрей Филюк,Филюк,Законодавство,Українське Законодавство,ГВП, Болдін Олександр Миколайович,НАЗК,НАБУ,Головний військовий прокурор Анатолій Матіос,Головний військовий прокурор ч
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР