Одеський порт під час льодової кампанії без тендера передав буксири не льодового класу приватній компанії з Миколаєва

Одеський порт під час льодової кампанії без тендера передав буксири не льодового класу приватній компанії з Миколаєва
179430 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як нам стало відомо, на початку 2020 року, в.о. директора ДП «Одеський порт» Мясковським, було передано без тендера державні буксири приватній компанії «Аксон—Шипінг», що майже не привело до банкрутства підприємства.

Але після відсторонення Мясковського від виконання обов’язків директора порту, за його корупційні схеми, його ставленик, виконуючий обов`язки директора ДП, Гармаш Олександр, разом з новим заступником по безпеці порта, Лутієм Денисом Григоровичем, пішли далі. 21 січня вже цього року, підписують договір з миколаївською компанією «Ник—флот», про передачу в оренду трьох буксирів на рік з добовою оплатою. Того ж дня буксири «Ударник», «Новатор» і «Патріот» відправили в Миколаївський порт, де 21.01.21р.оголошена льодова кампанія.

Нещодавно ми повідомляли, що не так давно, Лутія Дениса, особисто президент Зеленський, звільнив з органів СБУ відділу К в Львівській області, за причетність до кришування контрабанди. Що це???

Скріншот: сайт dumskaya.net

Також, нещодавно ці ж буксири, по корупційним схемам,мясковський намагався продати. Але після тиску колектива, тендер відмінили.

Висновок звичайно один, що в Одеському порту відбувся перерозподіл сфер впливу в буксирному бізнесі, під кришуванням Криклія, міністра—корупціонера !

Тому вимагаємо від президента Зеленського особистого втручання і:

  1. Призначити службову перевірку щодо неправомірних дій службових осіб.
  2. Відсторонити Криклія від виконання обов`язків міністра інфрастуктури України за зраду національних інтересів, які завдали шкоди державі.
  3. Покарати всіх винних осіб, які вчинили злочин.

Теги: Аксон—Шипінг,Одеський порт,Гармаш Олександр,Лутій Денис,Ник—флот,буксир,тендер,Мясковский
ПРЯМИЙ ЕФІР