Іван Баканов привітав кіберфахівців СБУ з професійним святом

Іван Баканов привітав кіберфахівців СБУ з професійним святом
150428 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голова Служби безпеки України Іван Баканов привітав співробітників Департаменту кібербезпеки з професійним святом та вручив їм відомчі нагороди.

«Сучасний світ закликає нас звертати особливу увагу на інформаційний та кіберпростір. Бо чимдалі розвиваються технології, тим більше охочих використати їх на свою користь. Не говорячи вже про елементи гібридної війни, якій ми всі разом протидіємо. За таких умов діяльність ДКІБ – у пріоритеті», – зазначив голова Служби.

Він підкреслив, що ДКІБ постійно доводить свою фаховість у боротьбі з хакерськими атаками, російськими ботофермами та фейками. І завдяки цьому забезпечує належний захист українських інформресурсів та об’єктів критичної інфраструктури.

А однією з найбільш вдалих спецоперацій 2020 року Іван Баканов назвав блокування незаконної схеми у Державній податковій службі, завдяки чому вдалося запобігти збитків державі на 35 млрд. гривень.

Голова Служби подякував співробітникам ДКІБ за успішну роботу і побажав не зупинятися на досягнутому, а розвиватися і вдосконалюватися.

Нагадаємо, СБУ нейтралізувала 600 кібератак і кіберінцидентів на інформаційні ресурси органів влади та об’єкти критичної інфраструктури протягом 2020 року.

ssu.gov.ua

Теги: СБУ ,Іван Баканов, Служба Безпеки України,Департамент кібербезпеки,кіберфахівці
ПРЯМИЙ ЕФІР