В перукарні дружини Юрія Тація «Растрьопа» скалічили жінку: клієнтка втратила зір

В перукарні дружини Юрія Тація «Растрьопа» скалічили жінку: клієнтка втратила зір
167500 ПЕРЕГЛЯДІВ

Звичайне фарбування волосся в перукарні «Растрьопа», що належить дружині заступника директора Департаменту будівництва та архітектури Юрія Олександровича Тація, Тацій Ірині Олександрівні - завершилось для киянки каліцтвом. 

Жінка осліпла на обидва ока через реакцію на хімічний парафенилендиамін - один з компонентів фарби, яку, без проведення відповідної алергопроби, застосувала  горе-майстер перукарні.

Остання запевнила клієнтку, що фарба органічна і не торкатиметься шкіри. Однак, всього за кілька годин після процедури у відвідувачки розвинувся складний тип алергічної реакції - набряк тканин голови з повною втратою зору.

Наразі  постраждала госпіталізована та направлена до Одеського інституту Філатова. Адміністрація «Растрьопи» участі в лікуванні жінки не приймає.

Слід зазначити, що власниця перукарні - дружина чиновника Ірина Тацій, відмовилась від будь-яких коментарів до отримання висновків медичної експертизи. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, але, за словами відвідувачки перукарні, слідство гальмується зв’язками та  впливовістю Юрія Тація, який рятує свою дружину від відповідальності.

Нагадаємо, що Юрія Тація вважають одним з найкорумпованіших посадовців  КМДА. Його звинувачують в лобіюванні інтересів власників незаконних будівництв за «відкати», привласненні сотень гектарів столичної землі та незаконному збагаченні.

 

Теги: Юрій Тацій,Растрьопа,перукарня Растрьопа,Тацій Ірина Олександрівна,Ірина Тацій
ПРЯМИЙ ЕФІР