Звернення до МОЗ на забезпечення проведення перевірки та позбавлення ліцензії медичного закладу «Сіті Клініка»

Звернення до МОЗ на забезпечення проведення перевірки та позбавлення ліцензії медичного закладу «Сіті Клініка»
153656 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно, наші читачі могли ознайомитись із великим горем, що спіткало сім’ю Шестопалових – 22 грудня 2020 року, в медичному закладі «Сіті Клініка», що за адресою м. Київ, вул. Анни Ахматової, 46А ЗАГИНУЛА опора сім’ї, любляча матір та кохана дружина -  Шестопалова Олена Володимирівна. Було їй всього 48 років.

Шестопалова Олена Володимирівна, 1972 року народження була пацієнткою медичного закладу «Сіті Клініка» протягом 3 років. Весь цей час лікарем жінки була Коханенко Світлана Олександрівна. В результаті дій та бездіяльності цього лікаря, а також її колег –  22 грудня Олена Шестопалова після планової операції, що відбулась днем раніше(21.12.2020) померла від тромбоемболії легенової артерії (закриття просвіту великих, середніх або малих гілок легеневої артерії тромбом, який утворюється найчастіше у великих венах нижніх кінцівок або тазу).

Коханенко Світлана Олександрівна – лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець

Під час операції крім видалення ендометріоїдних кіст (планово-узгоджено) пацієнтці була проведена двостороння тубектомія, в народі - видалення маткових труб, а ці дії НЕ були узгоджені ані з пацієнткою, ані з родичами.

Крім того, коли наступного дня в Олени Шестопалової погіршились життєві показники, і потрібно було надати невідкладну реанімаційну допомогу – у медичному закладі «Сіті Клініка», як виявилось – ВІДСУТНЄ РЕАНІМАЦІЙНЕ ВІДДІЛЕННЯ І ЛІКАРІ-РЕАНІМАТОЛОГИ!

Детальніше про цю трагедію можна прочитати в публікації «Вбивці у білих халатах «Сіті Клініки» - халатність лікарів Коханенко, Гринди, Ірзи та Головань призвело до смерті 48 річної пацієнтки із столиці?

Варто підкреслити, що лікарі цього медичного і по сьогоднішній день навіть НЕ виразили елементарних слів співчуття родині загиблої Олени Шестопалової. Зокрема про це у своєму зворушливому листі до матері, зазначила дочка - Катерина Шестопалова.

Попри значний резонанс, що спричинила ця трагедія - медичний заклад  «Сіті Клініка» й надалі спокійно проводить свою діяльність. Вузькі коридори, відсутність ліфтів, РЕАНІМАЦІЙНОГО ВІДДІЛЕННЯ та ЛІКАРІВ-РЕАНІМАТОЛОГІВ і навіть ТРАГІЧНА СМЕРТЬ пацієнтки - для них не являється чимось надзвичайним, кричущим, таким, що потрібно виправляти.

На запит сім’ї загиблої Олени Володимирівни Шестопалової публікуємо звернення до Міністерства охорони здоров’я України з метою провести перевірку медичного закладу «Сіті Клініка» та позбавлення ліцензії, щодо медичної діяльності.   

Шановний пане Міністр, Максим Володимирович Степанов! Звертаємось до Вас із заявою-проханням провести перевірку медичного закладу «Сіті Клініка», адреса проведення діяльності - м. Київ, вул. Анни Ахматової, 46А; юридична назва ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "МЕД-ГРУП"(Код ЄДРПОУ 41024777), юридична адреса місто Київ, ВУЛИЦЯ ІВАНА МАЗЕПИ, будинок 3, офіс 174, директор Головань Юлія Миколаївна. Та просимо, згідно чинного Законодавства та виявлених в ході перевірки невідповідностей до проведення медичної діяльності – позбавити «Сіті Клініка» ліцензії. Вважаємо, що даний заклад не відповідає критерієм проведення медичної діяльності, і побоюємось, що в подальшому у стінах цього медичного закладу можуть статись аналогічні чи схожі трагічні події, які стались із нашою матір’ю, дружиною – Оленою Володимирівною Шестопаловою. Просимо дане звернення вважати офіційним.

Сім’я загиблої в стінах «Сіті Клініка»

Олени Володимирівни Шестопалової   


Зв’язатись із дочкою Катериною можна за допомогою сторінки у Фейсбук

Всім хто постраждав від діяльності медичного закладу «Сіті Клініка» прохання писати нам на електронну пошту - [email protected]

Теги: МОЗ ,Сіті Клініка,Коханенко Світлана Олександрівна,Катерина Шестопалова,Вбивці у білих халатах ,халатність лікарів Коханенко, Гринди, Ірзи ,м. Київ, вул. Анни Ахматової, 46А ,Шестопалова Олена Володимирівна,Коханенко Светлана Александровна,тромбоемболія легенової артерії,лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець,видалення ендометріоїдних кіст ,двостороння тубектомія,Головань Юлія Миколаївна - Лікар ендокринолог,-Гринда Ігор Євгенович - хірург-гінеколог,-Ірза Сергій Васильович ,Ирза Сергей Васильевич,Сити Клиника,Головань Юлия Николаевна,Грында Игорь Евгеньевич
ПРЯМИЙ ЕФІР