Майстер класи від ЦБТ - відгуки клієнтів

Майстер класи від ЦБТ - відгуки клієнтів
12538 ПЕРЕГЛЯДІВ

Центр біржових технологій - консультаційно-інформаційна компанія, що надає послуги навчання в області фінансових ринків і безумовний лідер цього сегменту в Україні. ЦБТ розробив кращий конкурентний продукт - курс CBT Belastium, який щорічно проходять сотні людей, які бажають розібратися в закономірностях існування фінансового ринку і стати трейдером. Безліч позитивних відгуків, залишених учнями ЦБТ, говорить про те, що компанію цінують перш за все за якість послуг і за супровід своїх учнів на всіх етапах їх навчання і після його закінчення.

Навчання в ЦБТ

Центр біржових технологій має освітні продукти, націлені на людей з різним рівнем фінансової підготовки. Щотижня компанія проводить вебінари, які можуть відвідати всі бажаючі для підвищення рівня власної фінансової грамотності. Вони не вимагають спеціальних економічних і фінансових знань, тому, виходячи з відгуків учасників, так популярні серед українців.

Навчальний курс ЦБТ Беластіум створений для тих, хто бажає системно зануритися в тему. Клієнти ЦБТ можуть вибирати VIP CBT Belastium (індивідуальне навчання) або CBT Belastium (групові заняття). Навчання на курсі можна почати з нуля і всього за 10 занять освоїти необхідний обсяг знань про фінансовий ринок, принципи його функціонування, закономірності та ключових поняттях.

Для випускників курсу регулярно проводяться майстер-класи на більш профільні та складні теми.


         Клуб трейдерів і інвесторів Центру біржових технологій

Однією з особливостей ЦБТ є його клієнто-орієнтованість. Компанія пропонує своїм учням постійну інформаційну підтримку.На YouTube-каналі ЦБТ регулярно виходять глибинні огляди ринку, думки експертів щодо ключових подій дня, прогнози по різних фінансових активів.

Для обміну досвідом і поглиблення в профільні теми в компанії існує Клуб трейдерів і інвесторів - професійне ком'юніті випускників ЦБТ і діючих інвесторів. Для них регулярно проходять лекції, майстер-класи та цілі курси, в рамках яких вже більш глибинно розбираються теми вибору акцій в інвестиційний портфель, самостійного відстеження руху цін на ринку, управління капіталом, формування пасивного доходу та інші.

Подібні події відбуваються у нас в компанії регулярно. Це відкриті заходи, на яких ми розглядаємо найгарячіші теми, нові ідеї і свіжі віяння. Часто запрошуємо в якості спікерів гостей - трейдерів і бізнесменів, які діляться своїм досвідом і розповідають про всі підводні камені своїх видів бізнесу. Зараз зустрічі проходять в режимі онлайн. Підключитися може кожен бажаючий - задати питання, вступити в обговорення. Перш за все - це живе спілкування без формальностей і заборон», - говорить аналітик ЦБТ Максим Орищак.

«Мені дуже подобається працювати з цифрами. Я пішов в економічний університет для того, щоб почати власну справу без жодних проблем. Робота на фінансових ринках - це власна справа без всяких реєстрацій і всього іншого. Головне – це збагнути систему, що начебто непогано виходить. Було дуже зрозуміло, комфортно, дуже доступно пояснювалося, ніяких питань - все дуже здорово, навчання в ЦБТ мені сподобалося», - ділиться відгуком про навчання в Центрі біржових технологій Дмитро.

«Я почала своє навчання в Центрі біржових технологій з травня минулого року. Мені дуже сподобалося, і я продовжила навчання далі. Хочу ще співпрацювати і навчатися, тому що завжди є чому повчиться і це дуже цікаво і захоплює. Буду рекомендувати, звичайно, своїм друзям і знайомим», - залишає відгук про курс і майстер-клас від ЦБТ Лілія.

Теги: ЦБТ,Максим Орищак,Орищак,Центр біржових технологій,VIP CBT Belastium,ЦБТ Беластиум,Беластиум,CBT Belastium,Клієнти ЦБТ,Україна,Украина,відгуки ,Клуб трейдерів і інвесторів,трейдер,трейдеры,Инвесторы
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР