ЮРІЙ ТАЦІЙ – ОПТОВИЙ ПОКУПЕЦЬ КОНТРАБАНДНОЇ ВАКЦИНИ

ЮРІЙ ТАЦІЙ – ОПТОВИЙ ПОКУПЕЦЬ КОНТРАБАНДНОЇ ВАКЦИНИ
2869 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні розгорівся скандал через підпільну вакцинацію політиків і чиновників проти COVID-19. 

Справою вже займаються слідчі Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України,  які  підтвердили факт контрабандного ввезення вакцин проти коронавірусу з Ізраїлю на територію України, пише politica.com.ua

 

За даними ДБР препарат поставлявся під замовлення з повною передоплатою у розмірі 2 500 євро за дозу. Скористатися «віп-послугою» вже встигло понад 100 осіб, серед яких судді, урядовці, народні депутати, мер столиці та низка чиновників КМДА.

 

Найбільший чек на щеплення склав аж 45 000 євро, які, згідно з вилученими  матеріалами, сплатив Заступник директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій. За попередньою інформацією, за рахунок Тація було вакциновано його самого,  членів його родини та 8 посадовців, зокрема  Директора департаменту Олександра Свистунова та його заступників – Олександра Яструбенка та Тетяну Зайченко.

Раніше ЗМІ повідомляли, що вакцину доставляли в київську клініку лазерної та ендоскопічної хірургії «Меділенд». Співробітники медзакладу підтвердили факт проведення вакцинації, проте відзначили, що цим займалася фірма, яка орендує у «Меділенда» приміщення. Організував вакцинацію, за твердженням бізнесмена Михайла Бродського, громадянин Ізраїлю Роман Гольдман.

 

15 січня стало відомо, що ізраїльська поліція почала розслідування щодо можливого незаконного щеплення проти коронавірусу в Україні.

Голова департаменту міжнародних відносин міністерства охорони здоров’я Ізраїлю Ашер Ешайху Салмон наголосив, що в розумінні Ізраїлю «це дуже серйозний злочин».

Автор: Андрій Малишев

person.biz

Теги: Україна,Украина,Тацій,Ірина Тацій,Заступник директора Департаменту будівництва та архітектури КМДА Юрій Тацій,Заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Юрій Тацій,Юрій Тацій,Таций,Юрий Таций,Вакцина ,вакцинация,вакцинація ,підпільна вакцинація,Державне бюро розслідувань ,ДБР,Служба безпеки України,Служба безпеки ,СБУ, СБ України, СБ Украины,Служба безопасности,Служба безопасности Украины,Ізраїль,Заступник директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій,Меділенд,Михайло Бродський,Бродський,Олександр Свистунов,Свистунов, Олександр Яструбенко ,Яструбенко ,Тетяна Зайченко,Зайченко,Роман Гольдман,Гольдман,Ашер Ешайх Салмон
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР