Шахрайський шлях Тація: від «фунта над фунтами» до заступника директора Департаменту КМДА

Шахрайський шлях Тація: від «фунта над фунтами» до заступника директора Департаменту КМДА
9994 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми живемо в страшні та ганебні часи, коли в нашій багатій, європейській державі єдине, що стало усталеним, – це колообіг аферистів у владі. Ми женемо їх в двері, вони лізуть у вікно!

Так,  шахраї нахабної банди Черновецького, що колись до клаптика обібрали столицю, один за одним повертаються - замість реальних строків з конфіскацією вони отримали тепленькі посадові крісла та, з ще більшим ентузіазмом, продовжують  красти.

Одним з таких  зухвальців є Заступник директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій, який в 2007-2010 роках приймав безпосередню участь у «космічних» схемах щодо розбазарювання 3,5 тис га київської землі. Тоді він був «фунтом над фунтами» - опікувався добором невибагливих осіб,  що за копійки надавали свої персональні данні для фіктивного відведення ділянок, складав списки, готував документи для проходження сесій.

Працював Тацій на фактичне знищення держмайна без сну та відпочинку, а за відданість цій злочинній справі отримував шалені гроші та нерухомість.

В грудні 2008 року Юрій Тацій та його дружина стали щасливими власниками 20 соток у лісі Святошинського району столиці на вул. Михайла Чалого. Одним рішенням Київради   частина лісових земель у кварталі N 117 виділу 1 Київського лісництва комунального підприємства "Святошинське лісопаркове господарство" була відведена до земель запасу житлової та громадської забудови з виключенням її з категорії земель лісового фонду та передана у приватну власність подружжя.

 

Наразі там височіє елітний маєток тепер вже Заступника директора Департаменту містобудування та архітектури  площею 249,5 кв. м. Приватна охорона, відеоспостереження, обслуговуючий персонал, престижні авто - все вказує на шалені статки господарів. Питання звідки ж такі надприбутки у держслужбовця – риторичне…

Слід зазначити, що родина Таціїв – єдина, кого, за дивною випадковістю, не зачепили слідство, суди та обтяження, адже більш ніж по десяти іншим ділянкам "Святошинського лісопаркового господарства", що були оформлені на підставних осіб в той самий свавільний спосіб, рішення сесії були скасовані.

 Але і це не все…  

Юрій Тацій продовжує завдавати шкоду державі, умисно ухиляючись від сплати податків. Свій розкішний палац чиновник декларує як «недобуд», бо нерухомість, не зареєстрована в установленому законом порядку або ж не здана в експлуатацію, не оподатковується. Разом з тим, .за діючим Податковим кодексом власники будинків площею понад 120 кв. м. і квартир – понад 60, або ж особи, які володіють і квартирою, і будинком, загальна площа яких перевищує 180 квадратів, повинні сплачувати за кожен понаднормовий метр.

Повинні, але де Тацій, а де законність! Він крав тоді, краде зараз і буде красти й надалі, якщо реальні «посадки» так і не почнуться.  

Нагадаємо, що громадські активісти та ЗМІ називають Тація «махровим корупціонером», звинувачуючи його в потуранні незаконним  будівництвам  в Києві за «відкати», зокрема лобіюванні інтересів «наглядача» Комарницького, власника “Інтергал Буду” Володимира Зубика та екс-голови Київської ДАБІ Сергія Кучера.


Скріншот

 

Теги: Тацій,Заступник директора Департаменту будівництва та архітектури КМДА Юрій Тацій,Юрій Тацій,КМДА,НАБУ,САП,КПК України,КПК ,Україна,Украина,Київська ДАБІ ,Сергій Кучера,Кучера,ДАБИ,Інтергал Буд,Комарницький,Департамент містобудування та архітектури,аступник директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій,Владимир Зубик,Владимир Зубик Википедия
ПРЯМИЙ ЕФІР