Арсен Аваков: Найвищою оцінкою роботи МВС залишається рівень довіри громадян

Арсен Аваков: Найвищою оцінкою роботи МВС залишається рівень довіри громадян
6704 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр внутрішніх справ заявив, що минулий рік виявився надзвичайно складним для України: не лише світова пандемія, а й руйнівні паводки та масштабні лісові пожежі. І на ці виняткові виклики працівникам системи МВС довелося відповідати водночас із основною роботою. Про це Арсен Аваков заявив під час виступу на колегії МВС.

«Нам доводиться забезпечувати правопорядок в умовах карантину. Для протиепідемічних заходів щоденно залучається понад 23 тисячі поліцейських, нацгвардійців, прикордонників, рятувальників і медичних працівників системи МВС. Усі вони кожного дня працюють в умовах надвисокого ризику. Понад 30 тисяч співробітників захворіло на коронавірус. На жаль, є й ті, хто не зміг подолати цю хворобу», - заявив Арсен Аваков.

За словами міністра, такі складні умови показали, що довіра громадян лишається найвищою оцінкою роботи правоохоронців.

«Напередодні ми отримали результати опитування, яке проводилось у серпні-грудні 2020 року, у якому взяли участь 15 тисяч респондентів у 24 регіонах країни. Загальний рівень довіри населення до Національної поліції складає 40,8 відсотка», - зазначив Арсен Аваков.

Міністр наголосив, що ще одним викликом для правоохоронців у минулому році стало проведення виборів.

«Представники громадянського суспільства та міжнародних організацій вкотре позитивно оцінили роботу поліції із забезпечення безпеки виборів. Ними відзначено чітке і неупереджене реагування на повідомлення про спроби підкупу виборців, зловживання під час зміни виборчої адреси та інші правопорушення. Це висока оцінка якості нашої правоохоронної системи!», - зазначив Арсен Аваков.

 mvs.gov.ua

Теги: Арсен Аваков,Арсен Аваков Википедия,Аваков, МВС,Аваков МВС,Міністр внутрішніх справ,Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков,Міністр внутрішніх справ України,Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков,Україна,Министр,Министр внутренних дел ,Министр внутренних дел Арсен Аваков,Министр внутренних дел Украины,Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков,Національна поліція, Національна поліція України,Нацполіція,Нацполіція України,Нацполиция,Нацполиция Украины,Національна поліція , Міністерство внутрішніх справ, Міністерство внутрішніх справ України, Министерство внутренних дел,Министерство внутренних дел Украины
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР