Ця схема працює не рік, не два! Саме основне, що Податкова служба, податкова міліція, СБУ це все знають…

Ця схема працює не рік, не два! Саме основне, що Податкова служба, податкова міліція, СБУ це все знають…
7109 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ця схема працює не рік, не два! Саме основне, що Податкова служба, податкова міліція, СБУ це все знають, але ніхто не "хлопає" цих конвертаторщиків. "Хлопають", але одиниці і з незначними оборотами. Чому?

Я вірю, що в податковій міліції та СБУ є чесні та справжні офіцери, які це все бачать, але їм мабуть не дають "реалізовувати" ці схеми.

Всі навкруги знають, говорять і пишуть, що є всякі "Васі львівські", "хокеїсти дніпровські", "стакани київські" і ряд інших конвертаторів, але майже ніхто нічого не робить!

Це все можна зупинити до місяця часу коли була б політична воля! Держбюджет не втрачав би десятки мільярдів$$ щорічно. Уряд би не збільшував постійно би збори і побори для населення, щоб виконати вимоги МВФ.

Президент повинен втрутитись, бо Любченко не бачить, а я більш впевнений, що не хоче цієї схеми (скруток) бачити, бо одна мотивація - "я тимчасовий, треба "підлататись" і залишити трохи, щоб відкупитись коли прийдуть за мною".

Але я так скажу - до Офісу Президента ми достукались. Чи реалізують правоохоронці вказівку Гаранта? Найближчий час побачимо....

Автор: Роман Лаврів

Джерело : Lavriv PRO

Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

Теги: СБУ, Податкова служба, Податки, Служба Безпеки України,Служба безпеки,Служба безопасности,Служба безопасности Украины,Украина,Україна, Офис Президента,Офис Президента Украины,Президент,ОП,ОПУ,Гарант
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР