Пекельний зашквар: Юрій Тацій розголошує компромат на самого себе та викриває злочинну діяльність будівельної мафії

Пекельний зашквар: Юрій Тацій розголошує компромат на самого себе та викриває злочинну діяльність будівельної мафії
10020 ПЕРЕГЛЯДІВ

В публічному просторі нарешті з’явилися прямі і беззаперечні докази корупційної діяльності Департаменту містобудування та архітектури КМДА, де вже давно панує свавілля з тотальною зверхністю чиновників над Законом.

Іронія полягає в тому, що повідомляє про це головний  корупціонер та безпосередній виконавець злочинних схем на замовлення – Заступник директора Департаменту Юрій Тацій. На своїй сторінці  «Facebook» він    хизується створенням електронного реєстру містобудівних умов та обмежень, виданих з 2011 року, але навіть при поверхневому ознайомленні з цими оцифрованими  документами стає зрозуміло – місто у великій дупі.

Виявляється, абсолютно всі! дозволи видаються з істотними порушеннями, а відповідно - за шалені гроші.

Згідно з аналізом онлайн-бази МУО,  будівельна мафія ховає недозволену житлову забудову під так званою «реконструкцією» чи «багатофункціональним комплексом», заплющує очі на вимоги Генплану щодо максимальної поверховості садибної забудови, ігнорує встановлені обмеження висоти будівель у центральній планувальній зоні, відверто займається службовим підробленням та продовжує цинічно спотворювати столицю, турбуючись виключно про свої «офшори».

Відомо, що корупційна вартість погодження даних на об’єкт в КМДА становить $15 за квадратний метр. Саме стільки, наприклад, вимагали з ТОВ «Еф Ай Ем Офіс Центр-3», яке зверталося до Департаменту містобудування та архітектури КМДА із заявою про видачу містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта на вул. Лінійній, 17 у Солом’янському районі Києва. Загальна вартість хабаря, виходячи із площі об’єкта (8757 кв м), склала близько $130 тис з передплатою в $60 тис. Вирішенням цього питання займався особисто Тацій, якому  готівка мала передаватися через третю особу.

Цікаво, що в момент отримання мзди, посередника було затримано. Йому оголосили про підозру у пособництві службовій особі КМДА в отриманні неправомірної вигоди, а от даних  про чиновника, який мав сприяти у видачі МУО, в судовому реєстрі чомусь знайти не вдалося

І доки громадськість та підприємці обурюються беззаконням у будівельній сфері, отримують численні відмови від Департаменту і шукають справедливості по судах,  Юрій Тацій продовжує безкарно барижити містобудами, заробляючи собі та поплічникам на елітне життя.

Нагадаємо, що громадські ак

Нагадаємо, що громадські активісти та ЗМІ називають Тація «махровим корупціонером», звинувачуючи його в потуранні незаконним  будівництвам  в Києві за «відкати», зокрема лобіюванні інтересів «наглядача» Комарницького, власника “Інтергал Буду” Володимира Зубика та екс-голови Київської ДАБІ Сергія Кучера.

Теги: Юрій Тацій ,Заступник директора Департаменту Юрій Тацій,Корупція Юрій Тацій,Офшори Юрій Тацій,махровий корупціонер Тацій,Володимир Зубик,Сергій Кучер
ПРЯМИЙ ЕФІР