Глобальний музичний конкурс Djooky Music Awards шукає наступну суперзірку з України!

Глобальний музичний конкурс Djooky Music Awards шукає наступну суперзірку з України!
21036 ПЕРЕГЛЯДІВ

Для українських артистів відкривається нова можливість поширити свої пісні на весь світ! Триває реєстрація на перший у світі глобальний музичний онлайн-конкурс — Djooky Music Awards! Учасники конкурсу мають шанс співпрацювати зі світовим продюсером, який працював з такими потужними артистами як Майкл Джексон, Queen, Мадонна, Майлі Сайрус, Демі Ловато, Тейлор Свіфт,  Стіві Вандер.

Djooky Music Awards (DMA), перший глобальний пісенний конкурс що проходить онлайн, шукає талановитих артистів та авторів пісень з України та світу. Можливо це саме ти?  

Професійні музиканти та артисти які лише починають свою кар’єру, автори пісень, навіть аматорі,  можуть взяти участь та виграти головний приз — запис наступного музичного хіта із легендарним Брайаном Малуфом — всесвітньо визнаним американським продюсером та хітмейкером.

Брайан є співзасновником музичної платформи Djooky, що стартувала на початку 2020 року, із важливою місією: демократизувати та децентралізувати світову музичну індустрію. Можливо Djooky стане наступною SpaceX музичної індустрії?!

«Слухаючи номінації артистів які вже зареєструвались для участі у конкурсі, стає зрозумілим, що ми знайшли клондайк нерозкритої музики. Я віддаю належне сплеску, що стався у розвитку музичних технологій та глобальному проникненню зв'язку у всі куточки світу, де справжні таланти створюють дивовижну музику. Додайте до цього глобальну пандемію, яка замикає всіх у своїх домівках та дає час на роздуми й творчість, і ви отримуєте океан нових і нових імен у музиці, які завтра стануть історіями успіху», — говорить Брайан Малуф.

Концепція платформи полягає у створенні справедливої екосистеми для артистів, а єдина перешкода на шляху музиканта — розмір таланту. Конкуренція народжується як спосіб реалізації ідеї запуску та промоції нових талантів, які як правило не мають доступу до таких можливостей.

«Україна має багато пісенних талантів, креативних ні на кого не схожих молодих артистів, які творять унікальну музику — такі таланти ми і шукаємо. Багато моїх улюблених пісень на Djooky є саме від українських артистів, а українська мова — дуже милозвучна, якою можна спілкуватися музично», — відзначає Брайан.

Щоб виграти DMA учасники можуть номінувати лише одну пісню до 20 лютого 2021 року, після чого розпочнуться три етапи голосування:

  • Національний тур: неділя, 21 лютого 2021 року.
  • Континентальний тур: середа, 24 лютого 2021 року.
  • Глобальний раунд: субота, 27 лютого 2021 року.

Унікальність DMA полягає у тому, що будь-який користувач платформи може слухати номіновані музичні треки артистів з усього світу та віддавати свої бали за пісні, які найбільше сподобались. Фінальний результат конкурсу визначається розподілом голосів у співвідношенні  50/50 між фанатами артистів та колегією суддів, яку очолює Брайан Малуф.  Суддівська колегія складається з престижних продюсерів, музикантів та композиторів, які оцінюють пісні та визнають талант виконавців у музиці.

«Це дійсно нові можливості для музикантів, щоб презентувати свою творчість на світовій арені! У конкурсі беруть участь музиканти з шести континентів та понад ста країн світу!

До складу журі входить двократний британський лауреат премії Ivor Novello та номінант на Ґреммі Саша Скарбек, найбільш відомий завдяки написанню хітових синглів Джеймса Бланта «You’re Beautiful» та «Goodbye My Lover», а також хіта Майлі Сайрус «Wrecking Ball». Музикантка та авторка пісень, чотириразова номінантка Ґреммі Патріс Рашен, яка створила і, записала хіт  «Forget Me Nots»; та Джастін Грей, який співпрацював з такими артистами, як Avril Lavigne, Mariah Carey, David Bisbal, Luis Fonsi та Amy Winehouse», — розказала Амбасадор платформи Djooky в Україні, продюсер Яна Прядко.

Окрім головного призу, учасники DMA мають можливість виграти грошові винагороди:

  1. Перше місце — $10 000
  2. Друге місце — $5 000
  3. Третє місце — $2 000

Найкраща пісня в кожному жанрі — $1 000

Через пандемію талант-шоу, фестивалі та пісенні конкурси були скасовані, що забрало можливість у нових артистів продемонструвати свій талант. Djooky Music Awards — це прекрасний спосіб для нових музикантів продемонструвати себе та побудувати майбутнє в музичній галузі. Артисти з понад 110 країн, що представляють усі шість континентів, вже зареєструвались.  До закриття заявок залишились лічені дні. Тож для українських музикантів є крутий шанс заявити про себе на у світовій музичній індустрії!

Інформація та фото надані «Master Management 360»

Теги: DMA ,конкурс DMA ,Djooky Music Awards,музичний конкурс Djooky Music Awards,Брайан Малуф
ПРЯМИЙ ЕФІР