«ЗНЕСТИ» ШАБУНІНА?

«ЗНЕСТИ» ШАБУНІНА?
24251 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Напиши пасквіль – отримай грант!», - під таким девізом живуть нині громадські активісти, яких залишив українцям в спадок Янукович.

Останні місяці були особливо активними в діяльності громадської організації «Центр протидії корупції» на висловлення відверто ганебних слів та агресивних  висловів на адресу керівництва держави. Проте, вочевидь, ця громадська організація доживає останні дні свого існування – на черзі до заборони, за прикладом медведчуківських телеканалів.

У Таїланді за образу короля неодмінно слідує смертна кара.

В Україні, на щастя, все не так.

Проте, Шабунін В.  і Каленюк Д. загубили стид і совість, почавши цькувати Президента України. І це відбувається не тільки в Інтернеті, але й в присутності міжнародних партнерів. Пам’ятаєте, як у вересні 2020 р. Д. Каленюк побігла попереду Президента України В. Зеленського,  скаржитися Верховному представнику ЄС з питань закордонних справ і політики безпеки Ж. Боррелю про те, як все погано в державі:

«Я передала господину Боррелю детальное описание пророссийских и проколомойских сил в парламенте, которые атакуют прозападный выбор Украины, но сами выбирают компании в ЕС для ведения своего бизнеса».

Скріншот: сайт economics-prorok.com

Про що це свідчить? Це свідчить про те, що шабунінский тандем працює проти України і українців. Інакше – навіщо, замість конкретних конструктивних дій, влаштовувати таку ганьбу на весь світ? Що одразу знизило і без того  нульовий рейтинг їх фейкової контори «Центр протидії корупції», яку давно вже треба перейменувати в контору «Створи корупцію». До того ж, антикорупціонери повинні нести культуру в маси, а шабуніни що несуть?

Наводжу риторику цих «експертів». Як Вам така назва їх статті, що схожа на лайку:

«Продажним «слугам народу» не потрібен чесний антикорупційний прокурор – експерт».

Або, ось про що мріють активісти:

«САП – це потужний та дуже важливий орган у структурі боротьби з корупцією. Його керівник має досить великі повноваження. Наприклад, може погодити чи скасувати підозру якомусь олігарху і тим самим притягти до відповідальності за злочини або ж покривати його дії.

Обмовочка по Фрейду! «Мати повноваження покривати дії олігархів» – це так по Януковичу! Ось що у Каленюк в голові насправді.

Її друг В. Шабунін теж не відстає:

- Зеленский и его слуги врали об отмене депутатской неприкосновенности, стало еще хуже чем было;

- Зеленский и Ко выбрали стратегию «быть дурачками»

А далі Шабунін вживає такі слова як «огидний», «хам» і «повна нікчема», що дає привід замислитися над психічним ставленням цього активіста:

– Як би ви ще описали корупцію за Зеленського?

– Вона така, трохи огиднувато-хамська. От корупція Зеленського – це Вовк з його "бл*дь страной управляем, процессами рулим". 

Те, що Зеленський таких чортів не може на місце поставити – не менш огидно, ніж якісь складніші схеми. Якщо ти Вовка не можеш поставити на місце, то ти або користуєшся його послугами, або ти повна нікчема».

Так, дійсно, Шабунін просто небезпечний для суспільства розкриттям своїх подальших намірів:

"Я не бачу іншого способу врятувати країну, крім як у масовий, мирний спосіб зносити Зеленського. Цього разу треба врахувати уроки Революції Гідності. Зносити треба разом із продажними ВРУ, КСУ, ОАСК та всіма іншими продажними потворами", – злобно вторить своїй партнерці Шабунін.

Скріншот: сайт plus.obozrevatel.com

Ось що у Шабуніна в голові насправді. Підбурювання народу до нового кровопролиття та посягання на життя державного діяча. Тут вже і слово «мирний» Шабуніна не рятує, адже «знести» можна тільки шляхом революції. Також це має назву «формування агресивних настроїв у суспільстві» або маніпулювання суспільною думкою», насаджування громадянам таких настроїв як зневіра та неповага до дій української влади.

Пора покласти край образам шабуніних на адресу нашого президента, адже це питання не тільки іміджу держави, але й національної безпеки.

Олена Бусол

Теги: Зеленский ,Шабунін ,Каленюк ,Центр протидії корупції,віталій шабунін
ПРЯМИЙ ЕФІР