Улюблені граблі: або кого знов тягне Гінзбург на керівні посади в Києві?

Улюблені граблі: або кого знов тягне Гінзбург на керівні посади в Києві?
6868 ПЕРЕГЛЯДІВ

Визнання 22 липня 2020 року Комісією з питань охорони здоров’я та соціального захисту роботи Директорки департаменту охорони здоровя пані Гінзбург незадовільною, не завадило останній не тільки зберегти посаду, але й надалі приторговувати посадами очільників медичних закладів.

Протокольне доручення щодо здійснення службової перевірки її діяльності на посаді тоді надав сам мер столиці Віталій Кличко.

Так, влітку головна корупціонерка медичної сфери Києва вже намагалась протягти свою подружку, 68-ми річну директорку пологового №2 Тетяну Пехньо (керує закладом вже 15 останніх років) на посаду директора пологового будинку. Однак зробити це по-тихому не вийшло, оскільки була привернута увага громадськості, конкурс не відбувся.

Після цього Департамент охорони здоров’я більш ніж пів-року не оголошував конкурс на посаду директора пологового будинку №2 м. Києва, забезпечуючи своїй підлеглій керівну посаду у пологовому хоч і з приставкою в.о. Тільки у січні 2021, під тиском громадськості пані Гінзбург призначила конкурс повторно.

Згідно рішення ДОЗ, 03 березня 2021 року відбудеться повторний конкурс на посаду Головного лікаря пологового будинку №2 столиці. І тут серед головних конкурсантів знов «виплила» Тетяна Пехньо – та сама лікар-мільйонер, про яку ЗМІ неодноразово писали і знімали сюжети. Яка, працюючи скромним керівником одного із пологових будинків із дуже невеликою зарплатою змогла придбати розкішні будинки та люксові авто-позашляховики та накопичити на рахунках мільйони гривень. Якщо подивитися її декларації за 2017 та 2019 рік то можна помітити як зросли статки Пехньо. Так, у 2017 році у власності з’являється новий Mersedes-Benz GLE 350d 4M вартість якого біля 100 тисяч доларів, а вже в 2019 вона стає щасливим власником будинку на 719 квадратних метрів та земельної ділянки понад гектар. Більш детально про те, як казково щастило пані Пехньо на посаді директора пологового у розслідуванні програми ГРОШІ.

Анонімні джерела в КМДА повідомляють, що Гінзбург просить 6 із 9 членів конкурної Комісії проголосувати саме за її подружку Тетяну Пехньо. Раніше ЗМІ писали, що пані Гінзбург вже взяла кругленьку суму коштів за призначення Тетяни Пехньо, тож зробить все можливе аби вмовити конкурсну Комісію проголосувати саме за цю кандидатку.

Джерело

Теги: Гінзбург ,Київ,Україна, Комісія з питань охорони здоров’я та соціального захисту,Директорка департаменту охорони здоров’я Гінзбург, Віталій Кличко,мер Києва Віталій Кличко,Кличко, Виталий Кличко,Виталий Кличко Википедия,Мер Кличко,мер Києва,Тетяна Пехньо,Пехньо,Департамент охорони здоров’я,ДОЗ,Гроші ,Деньги,Украина,Киев,КМДА ,Комісія,Гінзбург ДОЗ,Валентина Гінзбург
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР