Нардеп від групи «За Майбутнє» Лабазюк протиправно веде бізнес прямо із зали Верховної Ради

Нардеп від групи «За Майбутнє» Лабазюк протиправно веде бізнес прямо із зали Верховної Ради
10010 ПЕРЕГЛЯДІВ

Також Лабазюк володіє гвинтокрилом вартістю 5-6 млн грн.

Журналіст Олексій Липовецький провів власне розслідування, в якому з"ясував, що нардеп від групи «За Майбутнє» Сергій Лабазюк, отримавши депутатський мандат, не припинив керувати своїм бізнесом, і робить це безпосередньо із зали парламенту. Всі документальні та відеопідтвердження своїм словам журналіст показав у програмі «Приватне обвинувачення» на телеканалі «Ісландія».

Серед іншого Липовецький розповів, що, не зважаючи на те, що Лабазюк вже давно працює у Верховній Раді, а законом забороняється здійснювати підприємницьку діяльність народним депутатам, його статки за весь цей час постійно збільшуються.

Олексій Липовецький
журналіст:

Велику частку прибутку приносить Лабазюку президентська програма «Велике будівництво», яку він модернізував під себе. Багатомільярдні інвестиційні проекти, що фінансуються державою, завжди приваблювали гравців на тендерах, і на цей раз підконтрольні Лабазюку підприємства отримали тільки за 2020 рік більше ніж 4,5 млрд грн. Зараз по багатьом з них тривають перевірки та суди.

Окрім цього, за словами журналіста, депутат також причетний зокрема до незаконного видобутку корисних копалин на Хмельниччині, горілчаного заводу в Тернопільській області, а також до будування бізнес-центру у місті Южне в Одеській області.

Підсумовуючи, Липовецький також зазначив ще один цікавий факт про нардепа-олігарха: виявилось, що розбудовник українських доріг Сергій Лабазюк сам їздити по ним бажання не має, а натомість володіє гвинтокрилом вартістю 5-6 млн грн і активно ним користується.

tk.media

Теги: Сергій Лабазюк,депутат Сергій Лабазюк,Лабазюк
ПРЯМИЙ ЕФІР