Днями у Тернополі відбулася друга сесія обласної ради, під час якої було прийнято ряд рішень, важливих для життєдіяльності Тернопільщини.

Днями у Тернополі відбулася друга сесія обласної ради, під час якої було прийнято ряд рішень, важливих для життєдіяльності Тернопільщини.
6689 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Разом із депутатським корпусом ми розглянули ряд важливих питань. Зокрема, затвердили зміни до бюджету, які стосувалися фінансування закладів охорони здоров’я, освіти, комунальних підприємств. Виділили кошти на розроблення проектно-кошторисної документації для добудови злітної смуги тернопільського аеропорту. Це питання є вкрай важливим для Тернопільщини. Вкотре дякую депутатам за підтримку моєї ініціативи щодо відновлення роботи аеропорту в Тернополі», - зазначив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.

Очільник області додав, що чимало рішень стосувалося підтримки учасників бойових дій. А для проведення аудиту в галузях лісового господарства та надрокористування утворено комунальні підприємства.

«Також ми прийняли низку звернень та програм. Зокрема звернулися до Міністерства енергетики України, Антимонопольного комітету України, Фонду державного майна України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, ПрАТ «Тернопільміськгаз», ПрАТ «Тернопільгаз» щодо надання інформації у сфері розподілу і постачання природного газу. Підтримали звернення, які стосувалися бюджетної децентралізації, користування корисними копалинами місцевого значення, лікування спінальної м’язової атрофії (СМА), внутрішньополітичної ситуації тощо», - додав Михайло Головко.

Голова Тернопільщини  наголосив, що загалом робота сесії була досить продуктивною і всі ключові питання, які вносилися на розгляд, були проголосовані.

Теги: Україна,Украина, Михайло Головко,Головко, очільник Тернопільщини Михайло Головко, Тернопіль,Тернопільщина,Очільник Тернопільщини,Міністерство енергетики України,Антимонопольний комітет України, Фонд державного майна України,АМКУ,СМА,Державна архітектурно-будівельна інспекція України, ПрАТ «Тернопільміськгаз»,Тернопільміськгаз, ПрАТ «Тернопільгаз»,Тернопільгаз,Спінальна м’язова атрофія,Спінальна м’язова атрофія (СМА),голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко,голова Тернопільської обласної ради ,Тернопільська обласна рада
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР