Внесено зміни і доповнення до програми розвитку аеропорту «Тернопіль», - Михайло Головко

Внесено зміни і доповнення до програми розвитку аеропорту «Тернопіль», - Михайло Головко
6682 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час засідання другої сесії Тернопільської обласної ради було ухвалено важливі рішення щодо відновлення роботи аеропорту в Тернополі.

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко розповідає, що під час засідання внесли зміни до бюджету області на 2021-ий рік та доповнення до програми розвитку цілісного майнового комплексу аеропорту «Тернопіль» на 2019-2021 роки. 

«Ми заклали кошти для викупу земельних ділянок, які межують з аеропортом, для того, щоб мати змогу розширити злітну смугу. Також передбачено фінансування для розроблення проектно-кошторисної документації реконструкції злітної смуги. Дякую за довіру депутатському корпусу та підтримку моєї ініціативи», - наголосив Михайло Головко.

До слова, проект, за яким зможуть шукати кошти для фінансування відновлення злітної смуги тернопільського аеропорту, планують розробити до початку літа.

Теги: Головко, Михайло Головко, очільник Тернопільщини Михайло Головко,Михайло Головко,Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко ,Тернопільська міська рада,Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко,Голова Тернопільської обласної ради,Тернопіль,Тернопільська обласна рада,Тернопільська область,Україна,Украина, аеропорт «Тернопіль»,аеропорт Тернопіль,аеропорт
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР