Ігор Мізрах – «Хімія». Кожен з нас мріє відчути неймовірну «хімію» кохання, тому переходимо, слухаємо та завантажуємо

Ігор Мізрах – «Хімія». Кожен з нас мріє відчути неймовірну «хімію» кохання, тому переходимо, слухаємо та завантажуємо
17996 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ігор Аркадійович Мізрах є відомим фахівцем в музичній, економічній, політичній та правовій сферах. Та у цій різнобарвності його діяльності явно виділяється музика і все що з нею пов’язано. Він активно бере участь в благодійних проектах, проявляє себе як спонсор і меценат, а також часто виступає на сцені із своїми відомими та душевними композиціями.

Ігор Мізрах - ідейний натхненник, організатор і керівник продюсерського центру "MIZRAKH PRODUCTION", метою якого допомога молодим талановитим артистам реалізувати свій потенціал. З продюсерським центром співпрацювали відомі вокалісти: Євген Кемеровський, Марія Максакова, Аїда, Віталій Борисюк, Натаніка, композитор, поет, виконавець, заслужений артист України Олександр Тищенко, Ольга Сумська, Світлана Леонтьєва та ін ... Композитори і поети: Сергій Жоров, Олександр Матієнко та інші. Продюсерський центр більше 20 років займається організацією концертів, конкурсів краси, різних свят і заходів в Україні за участю зірок естради.

Дискографія і творчість Ігоря Мізраха налічує такі відомі його альбоми як:  «Я сам тебе вигадав» (2016 рік), «Для любимих». Ліричні пісні та шансон (2017 рік), «Избранное для избранных» (2018 рік), і «Амулеты любви», який вийшов у світ на початку 2021 року.

 

Скріншот: сайт unt.ua

Відомі хіти Ігоря Мізраха давно заполонили радіо-ефіри, звучать в телефонах і вириваються з вікон проїжджаючих машин.  «Мой папа вырулит»,  «Дай мне раз!» (дует з відомою співачкою Натаніка), «Кардиограммы», «Амулеты любви», дуетна композиція із Ксанті «Холодная зима» і багато інших давно заполонили душі і серця мільйонів слухачів.

Сьогодні ж ми раді представити чергову, шикарну і незабутню композицію Ігоря Мізраха під назвою «Хімія». І мова в цій пісні далеко не про шкільний предмет чи різноманітні формули, «хімія» - це те що ми часто називаємо почуттями, які виникають в до людини якій симпатизуємо, закохуємось. «Хімія» - це пісня про неймовірні почуття між людьми, які думають що вони надто різні для того щоб кохати одне одного.   

Впевнені, що кожен з нас мріє відчути неймовірну «хімію» кохання, а тому переходимо за посиланнями – слухаємо та скачуємо цю неймовірну пісню Ігоря Мізраха.

Завантажити або послухати композицію «Хімія» можна перейшовши за посиланнями  ↓↓↓↓↓

Теги: Мізрах Ігор Хімія,Хімія,Ігор Мізрах хімія, Мизрах Игорь химия, общественный деятель Игорь Мизрах, политика Игорь Мизрах, Продюсер Игорь Мизрах, юрист Игорь Мизрах, музыкальный продюсер Игорь Мизрах, Игорь Аркадьевич Мизрах, Ігор Мізрах, Игорь Мизрах, Игорь Мизрах Вкипедия, Мізрах Ігор Аркадійович , Мізрах Ігор Аркадійович новини, Мізрах Ігор Аркадійович досьє, Мізрах Ігор Аркадійович біографія, Мизрах Игорь новости, Политэксперт Игорь Мизрах, Мизрах Игорь член Национального союза журналистов Украины,Мизрах песни,Мизрах музыка Игорь Мизрах,Мизрах Винница,Мізрах Ігор,Игорь Мизрах песни,Мизрах Игорь музыка,Мизрах песни ,Мізрах музика,Мизрах композитор,Игорь Аркадьевич Мизрах,Мизрах Киев,Мізрах Вінниця,аналитик Мизрах Игорь,Мизрах политик,политик Мизрах Игорь,Мизрах И.А,Мізрах.І.А,Мизрах адвокат,Мизрах Банковая,Мизрах сайты, Мизрах музыка Игорь Мизрах,песня предупреждал,Игорь Мизрах,Игорь Мизрах Вкипедия,политический эксперт Игорь Аркадьевич Мизрах,Мізрах Ігор Аркадійович ,Мізрах Ігор Аркадійович новини,Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт,Мізрах Ігор Аркадійович досьє,Мізрах Ігор Аркадійович біографія,Игорь Мизрах Банковая,Мизрах Игорь новости,Политэксперт Игорь Мизрах,Мізрах Ігор Аркадійович,Мизрах Игорь Аркадьевич,Мизрах Игорь биография,Игорь Мизрах новости бізнес, Ігор Мізрах музика,Мізрах Ігор пісні,Мізрах Ігор Катерина Бужинська,Мізрах Ігор Анатолій Гнатюк,Мізрах Ігор Ксанті,Мізрах Ігор Євген Літвінкович,Мізрах Ігор Вікторія Булеева,Мізрах Ігор кардіограми,Мізрах Ігор Птахи мандрівники,Мізрах Ігор Амулети,Мізрах Ігор Попереджав,Мізрах Ігор Мій тато,Мізрах Ігор Старий фотоальбом,Мізрах Ігор Украдене сонце,Мізрах Ігор Мені вже не важливо,Мізрах Ігор Я сам тебе вигадав,Мізрах Ігор Дай мені,Я сам тебя выдумал,Мне уже не важно,Украденное солнце,Старый фотоальбом, Игорь Мизрах кардиограммы любви, Мизрах Игорь Дай мне раз, Мизрах Игорь Старый фотоальбом, Мизрах Игорь Амулеты
ПРЯМИЙ ЕФІР