Кривава драма: Юрій Тацій до напівсмерті забив молотком колишню

Кривава драма: Юрій Тацій до напівсмерті забив молотком колишню
20239 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заступник  директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій ледве не вбив екс-дружину - матір своїх двох неповнолітніх дітей.

За словами жінки, чоловіка обурило її звернення до суду щодо стягнення з нього боргу по аліментах, які той не сплачує впродовж 10 років. Розлючений, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, він увірвався в квартиру колишньої та почавз’ясовувати стосунки - спочатку лайкою, погрозами та кулаками, а потім схопив молоток.

«Він жбурляв у дітей стільцями, називав нікчемними виродками, а потім вигнав їх роздягненими за двері. Я намагалася вирватися з пастки, в якій опинилася, та він дістав молоток і безжально вбивав мене. Все було залите кров’ю» - розповіла Світлана Тацій.

Непритомну,понівечену жінку знайшли сусіди, яких покликали на допомогу діти, вони й викликали швидку. У вкрай важкому стані: з великою крововтратою, струсом мозку та поламаними ребрами, постраждалу госпіталізували до Олександрівської клінічної лікарні міста Києва.

Наразі її стан стабільний,а проти тирана Тація відкрите кримінальне провадження за ст. 121 ККУ – умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що карається позбавленням волі строком від п’яти до восьми років.

Слід зазначити, що Світлана Тацій – перша дружина Юрія Тація, з якою він має двох спільних дітей - чотирнадцятирічного Олександра та дванадцятирічну Катерину. Подружжя розлучилося близько 10 років тому і, як зазначає Світлана, з того часу Тацій жодного разу не згадав про дітей – він ухиляється від сплати аліментів, не вітає зі святами і навіть заблокував їх у месенджерах.

В той же час, ЗМІ майорять заголовками про шалені статки та розкішне життя Юрія Тація та його нової родини.

vse.media

Теги: Юрій Тацій,Заступник директора Департаменту Юрій Тацій,Світлана Тацій,Департамент містобудування та архітектури КМДА,Таций Юрий
ПРЯМИЙ ЕФІР