Guzema Fine Jewelry відзначив 5 років від дня свого заснування

Guzema Fine Jewelry відзначив 5 років від дня свого заснування
47633 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього року відбулося багато важливих подій у моєму приватному і професійному житті. 2 березня я започаткувала благодійний фонд Guzema Foundation, який наразі допомагає Чернігівській обласній дитячій лікарні.

25 березня бренд Guzema Fine Jewelry відзначив 5 років від дня свого заснування, і це перший вагомий ювілей для всієї команди. За цей час бренд випустив 22 колекціі та 10 колаборацій, був не раз нагороджений преміями та номінувався, як кращий український ювелірний бренд. Я дуже пишаюся нашими досягненнями, ціную внесок кожного в нашій команді, захоплююсь майстерністю наших ювелірів, які щодня створюють прикраси за моїми ескізами. Це плідна праця багатьох людей і Guzema Fine Jewelry - це справа мого життя, якій я цілком присвячую себе. І коли до моєї роботи, до праці моєї команди ставляться зневажливо, я не можу на це заплющити очі.

Так, на початку 2021 року компанія «Золотой век» випустила колекцію каблучок, ідентичну моїй першій колекції Classic Collection, яку я створила у 2016 році (на фото показана лише одна каблучка, копій значно більше). По всій Україні розташовані білборди з відомою співачкою в каблучках, які повністю копіюють ті, що я розробила для своєї першої колекції та вчасно отримала патент на промислові зразки. Я, своєю чергою, замовила на сайті каблучку з колекції Trend, щоб подивитися наживо, як це виглядає, але, на превеликий жаль, компанія «Золотой век» вважає зайвим додавати власні елементи дизайну до її нової колекції каблучок.

Всі моделі я розробляю самостійно, потім довго їх тестую на собі, і якщо прикраса знаходить відгук у моєму серці, в реакції оточуючих, я запускаю її у виробництво і отримую патент (свідоцтво) на промисловий зразок, який захищатиме мої вироби. Це досить довгий і творчий шлях однієї прикраси, і коли так відверто зазіхають на мою інтелектуальну власність, я вважаю за необхідне про це розповісти. Для мене неприпустимо думати, що в наш час велика корпорація може так просто використовувати результати роботи іншої людини у своїх комерційних цілях, нехтуючи її правами.

valeriya_guzema

Теги: Guzema Fine Jewelry,благодійний фонд Guzema Foundation,Guzema Foundation,Валерія Гузема
ПРЯМИЙ ЕФІР