Гурт "The Exit" випускає альбом з перевірених часом пісень, які свого часу не потрапили до альбомів українських зірок!

Гурт "The Exit" випускає альбом з перевірених часом пісень, які свого часу не потрапили до альбомів українських зірок!
43660 ПЕРЕГЛЯДІВ

"И о тебе я напишу красивый роман",- підспівувала я групі "Не ангели" з десяток років тому. І хто ж знав, що сьогодні писатиму про одного з авторів тієї пісні...

Чи важко починати?

Завжди!

Якщо ти не зупиняєшся, знаєш чого хочеш, зібрав чудову команду і впевнено йдеш до мети - то результат не заставить себе довго чекати.

Але сьогодні ці слова про іншу, але не менш душевну компанію - групу "The Exit" (вихід з зони комфорту, чи з площини звичної нам музики, вихід за рамки, на новий рівень думок та бажань - так говорять музиканти)

Їх троє. І кожен має свою історію

Юрій Остапенко - вже відомий аранжувальник та композитор (саме він один з авторів пісні "Роман", його пісні виконували Ірина Білик, "Табула Раса", Ані Лорак).

В Юрія цікавий псевдонім "Обморок" (колись візьму інтерв'ю і спитаю чому саме такий)

Вал Колаковський - вокаліст групи, учасник вокальних шоу "Голос країни" та "Х-фактор" Його голос з хрипотцою, що зачіпає саме душу. Він також пише слова та музику, а ще володіє унікальним драйвом та емоційністю

Барабанщик Антон Табачний

Саме він створює в групі той ритм, який попадає просто в серце. За ударними він отримує найбільше задоволення та забуває про все на світі.

Всі ці роки Юра збирав пісні, які віддати чи продати комусь "рука не піднімалася".

Саме ці пісні він разом з Валом і Антоном вирішив презентувати у першому альбомі гурту.

"Наша місія в створенні таких пісень, які б проникали глибоко в серце та живили його, які б додавали крила та торкали душу. Музику, яка б допомагала зняти маски, які ми щодня одягаємо на обличчя та знайти вихід"(І тут не про пандемію, хоча і про неї теж: світ давно захворів на те, щоб грати чужі ролі в житті, одягати маски та ховатися за ними)

21 квітня у хлопців вихід нового альбому. Дві пісні вже представлені слухачам "Волна" і "Я такий як є"

Хочу побажати цим хлопцям успіху і впевненна, що у них все вийде, тому що талант і наполеглива праця завжди перемагають!

Соц.мережі та сайт гурту "TheExit":

instagram.com

facebook.com

the-ex-it.com

Автор статті: блогер, smm-менеджер Анастасія Яковенко

Теги: Гурт The Exit,The Exit,Юрій Остапенко,Вал Колаковський,Антон Табачний,Анастасія Яковенко
ПРЯМИЙ ЕФІР