Невловимий Матіос: розшукує ДБР, а він спокійно ходить на ефіри телеканалів – що про це думає народ?

Невловимий Матіос: розшукує ДБР, а він спокійно ходить на ефіри телеканалів – що про це думає народ?
10001 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно, 7 квітня на сторінках численних українських медіа прогриміла новина про те, що колишнього Головного військового прокурора Анатолія Матіоса розшукує  Державне бюро розслідувань(ДБР). ЗМІ, серед яких АнтикорVesti.uaDepo.ua,  dsnews.uaПовінь та багато інших також виклали файл, який підтверджує, що :  до екс-Головного військового  прокурора Матіоса вжиті заходи щодо встановлення його місцезнаходження.    

 

Зазначимо, що наше видання також поширило дану новину. Згодом, після публікації, а також поширення у соціальних мережах народ вибухнув коментарями щодо цього розшуку Анатолія Матіоса. Ми зібрали декілька дописів людей(публікуємо нижче скріни), можливо саме думка народу наштовхне правоохоронні органи діяти активніше.

 

Як бачимо, один дописувач вказує де саме можна знайти Анатолія Матіоса – в містечку Глеваха, Фастівського району, Київської області. То можливо тепер службовцям ДБР нескладно буде встановити його місцезнаходження?  

До речі, варто ще відзначити, що Анатолій Матіос після повідомлень про його розшук спокійно продовжив відвідувати студії проросійських каналів. Так буквально 2 дні після публікацій ЗМІ він був активним учасником ефіру каналу «ЗІК», де розповідав, що "«Президент поїхав у Катар продавати нашу землю».

Після відвідувань «ЗІК-у» Матіос 12 квітня побував вже "на телеканалі «НАШ», де малював із себе експерта у воєнній справі та розповідав про війну із Росією.  

Що ж цікаво: а чи все ж добереться ДБР до невловимого Анатолія Матіоса?

Як ми всі розуміємо, то це не так складно, потрібно просто поїхати у Глеваху або відвідати ефіри «ЗІК», «НАШ», «112»… Та тут важливим залишається питання: «а чи хочуть правоохоронці насправді з ним бачитись???»   

Теги: Акрополь,ПП Акрополь,гастроном Акрополь, Анатолий Матиос, ГБР,адвокаты из гастронома,Матиос,Анатолій Матіос,Военная прокуратура,Государственное бюро расследований,Украина,Україна,ГПУ, Генпрокурор ,Генпрокуратура,Генпрокуратура Украины,Генпрокуратура України,ГБР,Госбюро расследований,Госбюро, ГПУ Анатолий Матиос,Военный прокурор,Главный военный прокурор ,Военный прокурор Матиос,Военный прокурор Анатолий Матиос ,Луцк
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР