Максим Марчук – успішний бізнесмен, засновник та основний акціонер групи "BRUA" приймає активну участь у вирішенні проблеми «МОТОР СІЧ-і»

Максим Марчук – успішний бізнесмен, засновник та основний акціонер групи "BRUA"  приймає активну участь у вирішенні проблеми «МОТОР СІЧ-і»
38412 ПЕРЕГЛЯДІВ

У наш час в Україні важко знайти дійсно талановитих і прогресивних бізнесменів, а головне тих, що добились високих самостійних та корпоративних успіхів. Звісно, таку ситуацію можна пояснити багатьма чинниками, серед яких: не надто сприятливий бізнес-клімат в державі; малосприятливі умови кредитування; корупція; обмеженість робочих місць у хороших компаніях, і т. д. Та все ж находяться особистості, які ці всі чинники переборюють і займають високу нішу як в українському, так і міжнародному бізнес-просторі. Серед таких, сильних, прогресивних людей явно можна виділити Максима Марчука.   

Марчук Максим Едуардович засновник та основний акціонер фінансово-промислової групи "BRUA", також він являється членом Наглядової ради Товариства з додатковою відповідальністю «Міжнародна страхова компанія» (скорочена назва – ТДВ «МСК»).

ТДВ «Міжнародна страхова компанія», членом Наглядової ради якої є Максим Марчук це  - компанія, що динамічно розвивається, і яка враховує всі кращі тенденції бізнесу та управління. ТДВ демонструє стійке зростання страхових платежів, що дозволяє їй посилювати свої позиції на страховому ринку України.

Щодо Black Rock Ukrainian Group("BRUA"), то це одна з найбільш стрімко розвиваючих фінансово-промислових груп України. Запорукою успішного розвитку Групи Максима Едуардовича Марчука є постійне удосконалення діяльності компанії, її прихильність передовим технологіям і методам управління, а також залучення високопрофесійних фахівців та консультантів, які мають великий досвід роботи і глибокими знаннями. Але найголовніше надбання Групи - це згуртована команда однодумців, об'єднаних корпоративними цінностями компанії і націлена на лідерство.

Скріншот: сайт brua.com.ua

Максим Марчук - в українському бізнесі вже більше 10 років, А найголовніше він має багаторічний успішний досвід управління в банківській та фінансовій сферах, антикризового та інвестиційного менеджменту на українському ринку. Крім того, Максим Марчук має науковий ступінь і брав участь у створенні проекту телемедицини в Україні.

Максим Едуардович Марчук здобув освіту в Одеській національній академії зв'язку ім. А.С. Попова України за кваліфікацією фахівця з телекомунікацій і телемедицини -  2011-2013 рр.  Отримав MBA в області Фінанси і кредити, отримав науковий ступінь Кандидат технічних наук.

Також варто відзначити, що Максим Марчук приймає активну участь у вирішенні проблеми якими огорнуте на сьогоднішній день багатостраждальне українське підприємство «Мотор Січ». Саме він зміг домогтись включення інтересів України та самого підприємства в процес розблокування інвестиційної угоди та створення запобіжників, які унеможливлюють знищення багатотисячного підприємства, яке насправді має стратегічне значення для України, хоч і було виключене із даного переліку офіційно. Максим Марчук запропонував кілька суттєвих кроків, щоб розблокувати інвестиційну угоду, розробити запобіжники від знищення українського передового авіаційного підприємства та відновити роботу заводу.

Скріншот: сайт unt.ua

Теги: Максим Марчук,Марчук Максим Едуардович,Максим Едуардович Марчук, Максим Марчук, Мотор Січ, група "BRUA" Максим Марчук, ТДВ «Міжнародна страхова компанія» Максим Марчук, Товариство з додатковою відповідальністю «Міжнародна страхова компанія», Марчук Максим Едуардович Член Наглядової Ради, Black Rock Ukrainian Group Максим Марчук, Максим Марчук біографія, Максим Марчук досьє, Максим Марчук ДБР, Засновник і основний акціонер Максим Марчук, Максим Марчук бізнес, ЗАСНОВНИК МАРЧУК МАКСИМ ЕДУАРДОВИЧ, Максим Марчук компромат, Максим Марчук зв’язки, Максим Марчук фото, МАРЧУК МАКСИМ ЕДУАРДОВИЧ ДБР, Максим Эдуардович Марчук, Мотор Сич, группа "BRUA" Максим Марчук, ЗАО «Международная страховая компания» Максим Марчук, Общество с дополнительной ответственностью «Международная страховая компания», Марчук Максим Эдуардович Член Наблюдательного Совета, Максим Марчук биография, Максим Марчук досье, Максим Марчук ГБР, основатель и основной акционер Максим Марчук, Максим Марчук бизнес, создатель Марчук МАКСИМ ЭДУАРДОВИЧ, Максим Марчук связи, Марчук МАКСИМ ЭДУАРДОВИЧ ГБР
ПРЯМИЙ ЕФІР