Олександр Туру: списання штрафної санкції та пені можливе для підприємств державної та комунальної власності

Олександр Туру: списання штрафної санкції та пені можливе для підприємств державної та комунальної власності
48800 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Підприємства державної та комунальної власності, які мають податковий борг, що виник станом на 01 листопада 2020 року мають можливість скористатися правом на списання штрафної санкції та пені» – повідомив заступник начальника столичної податкової Олександр Туру.

Відповідно до Закону України від 04 грудня 2020 року № 1072 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» вищезазначеним підприємствам необхідно звернутися до контролюючого органу за місцем обліку податкового боргу із заявою.

Детальніше про заповнення заяви на списання штрафної санкції та пені можна переглянути у презентаційних відео на YouTube-каналі ДПС у м. Києві.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС:

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine

Джерело: kyiv.tax.gov.ua

Теги: Олександр Туру, ГУ ДПС,ДПС у м. Києві,штрафні санкції,податковий борг,пеня, підприємства державної та комунальної власності,головне управління ДПС у м. Києві,Державна податкова служба України
ПРЯМИЙ ЕФІР