Тесла Енерго та нові реформи Нацради

Тесла Енерго та нові реформи Нацради
46487 ПЕРЕГЛЯДІВ

В реалізації інвестиційнх проєктів у сфері альтернативної енергетики з залученням прямих іноземних інвестицій вкрай важливий фактор- стабільність та відповідальність гаранта, Держави та профільних енергетичних структур.

Останнім часом відчувалась втома від  випадкових пасажирів на посаді в.о. міністра енергетики, які тільки заводили гнітучу ситуацію в енергетиці в темний кут. Тому ми вітаємо рішення про призначення довгоочікуваного Міністра енергетики України, в особі Герман Галущенко.

Маємо щирі сподівання на плідну співпрацю із  відновлення позитивного інвестиційного клімату України, створення стабiльного i зрозумiлого ринку потенцiйно великих можливостей держави у частині впровадження компенсаційних механізмів відповідним вітчизняним товариствам, які несуть збитки від наслідків раніше прийнятих односторонніх рішень органів влади стосовно зміни умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії та зриву строків впровадження аукціонів з розподілу квоти підтримки.

Відповідна пропозиція ТЕСЛА ЕНЕРГО наразі опрацьовується Виконавчим комітетом реформ Національної ради реформ.

Звертаємося до профільних асоціацій та товариств підтримати наші намагання, що направлені на призупинення нанесення зазначених збитків відповідним вітчизняним суб’єктам господарювання та на  відновлення довіри європейських інвесторів до інвестиційного іміджу держави у сфері альтернативної енергетики .

Плідна праця починається з діалогу, розуміння ситуації в цілому і роботи на результат. 

ТЕСЛА ЕНЕРГО з думкою про енергетику України

TeslaEnergo

Теги: Тесла Енерго,TeslaEnergo,Герман Галущенко,реформи ,Нацрада
ПРЯМИЙ ЕФІР