Шановний Bolt! Ваш водій Ігор Чередничок - конч#ний муд@к і ч#о, оскільки тільки така людина могла б висадити серед ночі 85-річну жінку через справедливу вимогу вдягнути маску

Шановний Bolt! Ваш водій Ігор Чередничок - конч#ний муд@к і ч#о, оскільки тільки така людина могла б висадити серед ночі 85-річну жінку через справедливу вимогу вдягнути маску
54393 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як правило, нічого не пишу на 9 травня. Набридли вічні конфлікти між прихильниками і супротивниками «Вєлікай пабєди». Мій батько, який став фронтовиком у 15 років і у 1945-му дійшов до Берліна, ніколи не страждав «побєдобєсієм» і все життя вважав, що «Велика Перемога» далась нам ціною величезних жертв. Багато разів повторював, що цей день має бути Днем пам’яті всіх загиблих. На жаль, пішов із життя у 2014-му і не дочекався, що у 2015-му його ідея втілилась у життя...

Але сьогодні не про нього. Сьогодні про маму, чиє свято (День Матері) також у цьому році відзначається 9 травня. 

Звісно ж, відвідали разом могилу батька, після чого я запросив її до себе. Посиділи, позгадували часи її молодості. Засиділись допізна...

Майже опівночі викликав їм з сестрою таксі, щоб їхали додому. Таксі Bolt приїхало достатньо швидко. Бачу, водій без маски. Коректно звертаюсь до нього, щоб дотримувався карантинних обмежень, оскільки в салоні 85-річна невакцинована людина і це питання її безпеки.

У відповідь чую мурчання, типу «мені це нє нада і єслі не нравицця, то відміняйте заказ», але порившись у бардачку все ж таки видобуває маску і натягує собі на писок. Я дякую за розуміння і таксі відчалює від мого будинку. Конфлікт ніби вичерпано.

Через дві хвилини мені телефонує сестра Irina Strannikova (добре, що вона була разом з мамою) і каже, що цей неадекват висадив їх, пославшись на те, що в нього «плани змінились».

Звісно ж, ставлю 1 в додатку і пишу гнівну скаргу в Bolt. «Пробиваю» телефон водія в Getcontact і розумію, що я не один потерпілий від хамства і чмошної поведінки водія (див. фото).

Шановний Bolt! Ваш водій Ігор Чередничок, телефон +380 (93) 200 22 32 - кончений мудак і чмо, оскільки тільки така людина могла б висадити серед ночі 85-річну жінку через справедливу вимогу вдягнути маску. 

Навіть не так. Не вимогу самої жінки, а вимогу її сина, якому він не зміг суперечити, а тільки від‘їхав за ріг будинку, вирішив відігратись на літній людині, яка у такому віці не здатна чинити опору. 

На жаль, Bolt не надає номеру машини по замовлених поїздках, інакше я б опублікував і номер машини, на якій це чмо працює. Але всіх небайдужих прошу зробити цю потвору відомою максимальним репостом.

Плюс до карми гарантовано...

Andriy Strannikov

Теги: Ігор Чередничок,Bolt ,bolt киев,такси
ПРЯМИЙ ЕФІР