Урядом США зареєстровано статутні документи Вікаріату УПЦ Київського Патріархату в США та Канаді

Урядом США зареєстровано статутні документи Вікаріату УПЦ Київського Патріархату в США та Канаді
50754 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 травня 2021 року секретар Вікаріату Української Православної Церкви Київського Патріархату в США та Канаді протоієрей Богдан Згоба отримав повідомлення, що урядом Сполучених Штатів Америки було офіційно зареєстровано статутні документи Вікаріату Української Православної Церкви Київського Патріархату в США та Канаді.

Ця подія свідчить, що Вікаріат продовжує впевнено та законно рухатися вперед для виконання своєї місії, діючи під омофором Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета та з юридичного дозволу державних і федеральних органів США.

Таким чином, Київський Патріархат офіційно діє в США та Канаді, і тепер українська діаспора домагатиметься від українського Уряду поновлення прав УПЦ КП і відновлення державної реєстрації в Україні.

Його Святість Патріарх Філарет висловлює щиру вдячність уряду Сполучених Штатів Америки за допомогу у відновленні справедливості та закликає Боже благословення.

Пресслужба Київської Патріархії

cerkva.info

Теги: Богдан Згоба , Церкви,УПЦ Київського патріархату, Патріархат, Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет ,Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет ,Патріарх Філарет,Святість Патріарх Філарет
ПРЯМИЙ ЕФІР