Ігор Мізрах підігрів “Ранкову каву”

Ігор Мізрах підігрів “Ранкову каву”
272783 ПЕРЕГЛЯДІВ

На каналі ЕКО-ТВ щоранку збирається величезна аудиторія шанувальників популярного телешоу “Ранкова кава”, гостями якої є відомі, цікаві та популярні особистості, котрі обговорюють з ведучими на найактуальніші теми та приковують до екранів глядачів будь-якого віку. Одинадцятого березня до студії завітав видатний громадський діяч, професійний юрист, економіст та потомствений педагог - Ігор Аркадієвич Мізрах. Але говорили в цей ранок зовсім не про політику й не про економіку, а про найголовніше покликання гостя- музику.

Ведучі Євгенія та Іван здивувались самі та здивували всю країну - виявилось, що автором дуже знаменитної пісні “Детство”, заслухану десятками мільйонів людей, яка стала популярна завдяки художньому фільму “Предлагаю руку и сердце” є саме Ігор Мізрах. Він розповів, що ще у шостому класі, у 1982-83 році написав ці слова, а заспівав у дитячому таборі “Артек”. Вона була почута та облюбована, але за відсутності авторського права в СРСР - просто записана десь на папірці та врешті виринула у фільмі, а потім переспівана радянським виконавцем Юрієм Шатуновим уже в 1992 році. Але коли віднайшли справжнього автора - було вже запізно, наразі герой шоу хоче відновити права на цю пісню.

Також Ігор Аркадєівич розповів про своє захоплення музикою ще з дитинства - як творилася музика, як їздили по школах та дитячих таборах, де були вожатими, співали для дітей та організовували музичні свята. Гість відзначив, що в нього є і “YouTube”-канали - Mizrakhproduction та Igor Mizrakh. Згадав Ігор Аркадієвич й про свій улуюблений кліп із заслуженим артистом України, Олександром Тищенко - “Мій друг”, в якому був глибокий смисл. Хоча й свій кліп на пісню “Мой папа вырулит” йому подобається не менше.

Запитали Іван та Євгенія і про початкові кар’єрні сходи, адже на зорі свого шляху Ігор Мізрах був вчителем молодших класів - пригадалися чудові жартівливі історії і навіть на веселі провокаційні питання Ігор Аркадієвич відповідав щиро та з гумором. Зрештою, тема музики поновилася й герой програми зізнався, що музика для нього - лише хобі - й це назважаючи на всі його доробки та заслуги в сфері шоу-бізнесу. Поговорили й про історію зі “співучими проректорами”, одним з яких був у свій час Ігор Мізрах, а інший - його друг, всім відомий Михайло Поплавський. Згадавши Поплавського - згадали й соціальну мережу “Tik-Tok”, якою активно користується останній та вирішили відзняти ролик з Ігорем Аркадієвичем у прямому ефірі - спонтанно, енергійно та бадьоро для всіх глядачів.

Наостанок Ігор Мізрах виконав свій шлягер “Мой папа вырулит” й дійсно “підігрів” не тільки “Ранкову каву”, а й усю країну. З цим сюжетом можна і варто ознайомитись за посиланням: Ранкова Кава 11 03 21 Ігор Мізрах

Теги: Ранкова кава,телешоу Ранкова кава, Ігор Аркадійович Мізрах, Ігор Мізрах,Mizrakhproduction,Igor Mizrakh, Игорь Мизрах Мой папа вырулит,Мой папа вырулит,песня Мой папа вырулит, Мизрах Игорь, юрист Игорь Мизрах,Мизрах музыка,Политэксперт Игорь Мизрах, Мизрах Игорь член Национального союза журналистов Украины, Мой папа вырулит, новый супер-хит Мизрах Игорь, Сергей Жоров, Алла Пугачева, Евгения Власова, группа Мираж, Александр Матиенко,Мизрах песни,Мизрах музыка Игорь Мизрах,Мизрах Винница,Мізрах Ігор,Игорь Мизрах песни,Мизрах Игорь музыка,Мизрах песни ,Мізрах музика,Мизрах композитор,Игорь Аркадьевич Мизрах,Мизрах Киев,Мізрах Вінниця,аналитик Мизрах Игорь,Мизрах политик,политик Мизрах Игорь,Мизрах И.А,Мізрах.І.А,Мизрах адвокат,Мизрах Банковая,Мизрах сайты,Владимир Гришко,Владимир Гришко песни,Владимир Гришко Мизрах Игорь,Владимир Гришко предупреждал,Музыка Владимир Гришко,Major Muzik,студия Сергея Жорова «Major Music».,песня предупреждал,Игорь Мизрах,Игорь Мизрах Вкипедия,политический эксперт Игорь Аркадьевич Мизрах,Мізрах Ігор Аркадійович ,Мізрах Ігор Аркадійович новини,Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт,Мізрах Ігор Аркадійович досьє,Мізрах Ігор Аркадійович біографія,Игорь Мизрах Банковая,Мизрах Игорь новости,Мізрах Ігор Аркадійович,Мизрах Игорь Аркадьевич,Мизрах Игорь биография,Игорь Мизрах новости,бізнес,Перше правило бізнесу,правило бізнесу,песня предупреждал Ігор Мізрах,искусство,Ігор Мізрах,СМИ,Мизрах Игорь,Политический эксперт,общественный деятель, политика,Я сам тебя выдумал , Продюсер Игорь Мизрах,экономика ,юрист, музыкальный продюсер, продюсер, продюсерская профессия, «Мужская песня» Игорь Мизрах, Игорь Аркадьевич Мизрах,Политический эксперт Игорь Мизрах, Игорь Мизрах, Игорь Мизрах Вкипедия, политический эксперт Игорь Аркадьевич Мизрах, Мізрах Ігор Аркадійович , Мізрах Ігор Аркадійович новини, Мізрах Ігор Аркадійович політичний експерт, Мізрах Ігор Аркадійович досьє, Мізрах Ігор Аркадійович біографія, Игорь Мизрах Банковая, Мизрах Игорь новости
ПРЯМИЙ ЕФІР