Злата Лагутіна: майже половину декларацій кияни подали в електронному вигляд

Злата Лагутіна: майже половину декларацій кияни подали в електронному вигляд
42963 ПЕРЕГЛЯДІВ

«У рамках кампанії декларування, протягом січня – квітня 2021 року, мешканцями столиці подано 7243 декларації про майновий стан і доходи за допомогою сервісу «Електронний кабінет», що складає 46 % від загальної кількості поданих декларацій.

За відповідний період минулого року через електронні сервіси, громадянами було подано лише 2750 декларацій, або 30 % від загальної кількості поданих декларацій», – зазначила начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна.  

Звертаємо увагу, що фізичні особи, які ще не скористалися своїм правом на податкову знижку, за результатами 2020 року, можуть подати декларацію в електронному вигляді, у термін до 31 грудня 2021 року (включно).

Нагадуємо, що для зручності платників та спрощення процедури подання декларації в «Електронному кабінеті» у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи». За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»:

https://t.me/infoTAXbot

Підписуйтеся на канали інформування ДПС :

https://t.me/tax_gov_ua

facebook.com/TaxUkraine/

youtube.com/TaxUkraine


 

Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: [email protected]

Теги: Злата Лагутіна,Лагутіна,Лагутина,Украина,Україна,Декларування доходів,Декларування ,доходи,доход,доходы,Електронний кабінет,декларація,декларування ,ГУ ДПС у м.Києві,податки,ПДФО,Киев,ДПС,ПДФО ,COVID-19,коронавирус,Эпидемия,эпидемия коронавируса,пандемия,пандемия коронавируса,ДПС ,Головне управління ДПС у м. Києві,Головне управління ДПС ,ГУ ДПС ,декларації,декларация,декларации,бюджет,налоги,ПКУ ,Державний реєстр,декларування доходів,Злата Лагутіна ДПС,Лагутіна ДПС,ДПС у м. Києві,головне управління ДПС у м. Києві,Лагутина Злата ,податкова декларація,Декларація про майновий стан і доходи,Київ,начальник Головного управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна,Головне управління ДПС у м. Києві Злата Лагутіна,Головне управління ДПС у м. Києві ,Злата Лагутина
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР