“Володимир Гройсман, ви - альфонс? Ви готові нести персональну кримінальну відповідальність за хабар, отриманий від Микитася?” Саме Гройсман має дати відповідь на запитання, а не Зеленський!

“Володимир Гройсман, ви - альфонс? Ви готові нести персональну кримінальну відповідальність за хабар, отриманий від Микитася?”  Саме Гройсман має дати відповідь на запитання, а не Зеленський!
277282 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 травня, Президент України Володимир Зеленський проведе щорічну пресконференцію, на якій розповість про свої досягнення на посту глави держави, а також відповість на питання журналістів. Звісно, охочих задати свої запитання чимало, а також з'явилися й ті - хто вирішив “хайпанути” напередодні запланованого заходу. Що найцікавіше, то момент жалюгідної слави вирішили спіймати саме ті особи, до яких якраз питань в українців назбиралось чиненайбільше!!! Саме так, вочевидь вирішив вчинити екс-Прем'єр-міністр Володимир Борисович Гройсман.

Лідер політичної партії "Українська Стратегія Гройсмана" через соціальну мережу Фейсбук звернувся до Президента України Володимира Зеленського, та з нагоди анонсованої ним пресконференції поставив свої питання. Варто зазначити, що питання Володимира Борисовича не стали великим відкриттям, чи являються незручними Гаранту. І скоріш за все, ці теми були б і будуть обговорені на прес-конференції. А те що їх напередодні озвучив Гройсман - це просто з його сторони банальний піар-хід, якому є виправдання. Нагадаємо, що нещодавно Facebook викрив та заблокував мережу ботів, пов’язану з Володимиром Гройсманом та одіозним нардепом Андрієм Деркачем.  Загалом соцмережа видалила 477 акаунтів Facebook, 363 сторінки, 35 груп, а також 29 акаунтів Instagram. На просування вказаної мережі ботів було витрачено близько 496 тисяч доларів - оплата здійснювалася в основному доларами США, а також російськими рублями. Ботоферму заблокували - от і Гройсману самому приходитьсяа то до сьогодні - “лідер відпочивав, а працював ботнет”...

Щодо самих запитань, то зокрема Володимир Гройсман побажав почути відповіді на теми: війна на Донбасі, вакцинація та можливі зарплати у конвертах "слуг народу".

"Ви другий поспіль президент, який обіцяє закінчити війну. Скажіть, будь ласка, у який спосіб і коли ви це зробите? Друге - коли всі українці будуть вакциновані? Якщо цього не станеться - чи готові ви персонально нести за це відповідальність? І третє, багато ЗМІ пишуть про те, що ваші депутати фракції "Слуга народу" отримують у конвертах щомісячну тіньову зарплату від 20 тис. доларів. Якщо це підтвердиться, ви розпустите корумповану Верховну Раду?" - запитав Гройсман.

Питання війни на Донбасі, вакцинування громадян та навіть тема конвертів для “слуг народу” - аж ніяк не нові Президенту Зеленському. Більше того, вони  порушуються Гарантом мало не щодня. І на додачу, з великою ймовірністю без обговорення цих питань не обійдеться й запланована прес-конференція. Так що в більшій мірі відеозвернення Гройсмана не несе в собі жодного смислового навантаження, окрім хіба - як зловити свою порцію жалюгідного “хайпу”... про що ми вже вище писали.

Добре, з тим що Гройсман не впускає жодної нагоди зловити свою мить слави - розібрались. Але якщо він такий мастак запитань, то можливо зможе дати відповідь і на ті - які уже давно назріли в народу до нього???

Приміром:    

Володимире Борисовичу! Що ви як спікер Верховної Ради, а згодом як Прем'єр-міністр зробили для припинення війни на Донбасі? Приміром, чому вами не було припинено або хоча б оптимізовано, покращено - будівництво так-званої “Стіни Яценюка” з якої цілий світ сміється? Чому ви не припинили це безглузде мільярдне будівництво???

Як сталося, що за вашого управління Вінницею на посту мера Центр муніципальних систем управління, який знаходиться по вулиці Єрмака, 7а - став приватним, що в результаті завдало бюджету міста мільйонних збитків? Як так сталося, що ви разом із своїм другом Сергієм Моргуновим шість років обкрадали вінничан на оплаті за комуналку?

 

Чому ви - альфонс???

За часів свого прем'єрства ви проживали в одному з найдорожчих житлових  комплексів - "Новопечерські Липки", а квадратні метри оформлені на тещу - Аліну Бурлаку, в якої там дві квартири по сусідству, площею 183 кв. м і 59 кв. м, і пара місць в підземному паркінгу.

А в 2020-тому році, в часи продовження війни на Донбасі, в часи пандемії COVID-19 - ваша сім'я зуміла обзавестись резиденцією в передмісті столиці - в котеджному містечку "Сонячна долина", який знаходиться в Обухівському районі в селі Романків. Вартість скромного за розмірами особняка на 220 квадратів там стартує від 12 600 000 гривень. А ось за житло в два рази більше потрібно заплатити майже 41 мільйон. І це ваша сім'я зуміла зробити у період пандемії Коронавірусу, в період коли прості люди потребували допомоги - про яку ви так часто говорите з телеекранів!!!

Виходячи з даних державного кадастру там у вас три земельні ділянки, загальною площею 91 сотка. Два з них записані на молодшу дочку Христину, а один - на дружину Олену. А чому не на вас? - зрозуміло, так же народ обманювати важче буде…

 

 

Як вам, будучи Прем'єр-міністром, вдавалось одночасно розвивати злочинні схеми через ДФС і виводити мільярдні суми, а заразом показувати з себе “великого борця” з корупцією???

 

І напевне питання, яке хвилює українців найбільше:

Володимире Борисовичу, багато ЗМІ пишуть, що ви отримали хабар розміром у 75 мільйонів гривень від забудовника Максима Микитася. Чи готові ви нести за це персональну, кримінальну відповідальність??? 

Це, звісно, далеко не всі питання - на які хоче почути відповідь український народ від Володимира Гройсмана. Та чи хоча б їх осилить екс Прем'єр-міністр - це доволі сумнівно… 


ОСЬ ЩО ДУМАЄ НАРОД ПРО ВОЛОДИМИРА ГРОЙСМАНА І ЙОГО СТАТКИ:

Теги: Володимир Гройсман,Володимир Борисович Гройсман,Гройсман ,Моргунов,Моргунов Сергій,Стіна Яценюка,Максим Микитась,Микитась,Українська Стратегія Гройсмана,ботоферма,боти,Гройсман корупція,Гройсман коррупция ,Яценюк, Вінниця,Деркач,Андрій Деркач,Центр муніципальних систем
ПРЯМИЙ ЕФІР