МАРИНА КОРНІЄНКО В ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ-2021

МАРИНА КОРНІЄНКО В ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ-2021
278363 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 23 травня в Києві відбудеться церемонія нагородження ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ-2021. Захід пройде в чарівному комплексі на берегу Дніпра з видовою терасою та власним пляжем - "Дніпровська рів'єра"(Dniprovska Riviera), що за адресою острів Жуков, вул. Лютнева, 58 К. В цей день, найкращі‌ ‌та‌ ‌найдостойніші‌ ‌представники‌ ‌сфери‌ ‌державної‌ ‌служби,‌ ‌моди,‌ ‌бізнесу‌ ‌та‌ ‌мистецтва‌ ‌отримають‌ ‌свої‌ ‌почесні‌ ‌нагороди.‌ ‌Адже‌ ‌щоденна‌ ‌праця,‌ ‌творчі‌ ‌здобутки‌ ‌та‌ ‌підкорення‌ ‌професійних‌ ‌вершин‌ ‌не‌ ‌повинні‌ залишатися‌ ‌непоміченими.‌ Варто зазначити, що вже 3-тє офіційне нагородження в рамках проекту про відомих українок, які досягли неймовірних результатів у різних сферах культурного, мистецького, суспільно-політичного життя нашої країни. 

 

Ведучими міроприємства будуть: модель, блогер, телеведуча та ведуча заходів – Рудика Єлизавета та співачка, автор пісень, кандидат наук, директор громадського об'єднання- “Україна славетна”, засновник фестивалю, телеведуча та українська гречанка - Ксанті! А привітати переможниць прийдуть відомі виконавці: Володимир Гришко, Ігор Мізрах, Андрій Кравченко, Софія Єгорова.

 

 

Гостями події стануть найвідоміші представники різних сфер суспільноїх діяльності – державної влади, дипломатії, бізнесу, меценатства, політики, спорту, культури та мистецтва. Це творча та інтелектуальна еліта – лідери у своїх сферах розвитку, це професіонали своєї справи, які власним прикладом показують, що успішний розвиток в Україні можливий за будь-яких умов.

 

Лауреати проекту “ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ 2021” увійдуть до другого масштабного Національного рейтингу “ТОП-1000 ЖІНОК УКРАЇНИ”. 

 

Якщо глянути на лауреатів премії, то без перебільшення кожна з учасниць заслуговує отримати почесну нагороду за свої великі вкладення в розвиток України. Камалія, Оксана Білозір, Олеся Тарасенко, Марина Корнієнко, Марія Зафра, Марі Пежо, Ксанті, Анна Пучка, Наталія Балабанова, Лілія Хорошкіна, Юлія Сергеєва, Влада Литовченко, Ірина Оськіна - це ще далеко не всі чарівні, прекрасні та неперевершені номінантки ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ-2021. 

 

Звісно, кожна з цих чарівних жінок заслуговує окремої уваги. Та сьогодні ми б хотіли приділити декілька подальших рядків - Марині Корнієнко

Марина Корнієнко - меценат, благодійниця, журналіст, громадський діяч, засновник та ідейний керівник громадської організації "УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНГРЕС ЖІНОК". Ця тендітна, неперевершена особистість являється зразком сильної української жінки і люблячої матері. Все своє життя вона присвячує своїй сім’ї, дітям та боротьбі за права сиріт і дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. У своїй діяльності Марина Корнієнко часто підкреслює , що  в наш час проблема у багатодітних сім’ях не тільки у продовольстві, чи приміром, отриманні нормальної медичної допомоги – а перш за все у відсутності широких знань у сфері своїх прав та обов’язків держави у їх виконанні. Тобто, люди не знають, що держава згідно Законів повинна забезпечувати їх тим чи іншим ресурсом. Тому, у своїх публікаціях вона часто звертає увагу  саме на ті Законодавчі норми на яких українці не концентрують свою увагу, і без використання яких можна зазнати певних матеріальних втрат. Вона будучи успішною жінкою з безліччю особистих і родинних турбот встигає дбати про оточуючих.

 

Якби весь світ складався з таких людей, як Марина Корнієнко, то він був би ідеальним. Саме тому Марина Валеріївна - номінант і переможець численних конкурсів, серед яких "Громадський діяч року" Fashion Life Awards 2020 року, "Жінка року" Celebrity Awards 2020 року, "Мама року" в національній премії "Сім'я Року 2021".

 

 

Марина Корнієнко самовіддано і безкорисливо хоче зробити наше суспільство і світ трохи кращими, і найголовніше - крок за кроком їй це вдається. Саме тому  сьогодні вона в ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ-2021. 

Що ж з нетерпінням чекаємо початку цього заходу, а ще більше бажаємо Марині Корнієнко успіхів у всіх її важливих та надзвичайно потрібних суспільству діяннях. Впевнені, що сьогодні ця неймовірна жінка отримає чергову нагороду, яка стане ще одним підкресленням її заслуженої праці на благо українських громадян та України.  

  

Теги: ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ 2021,ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ 2021 Марина Корнієнко,Марина Корнієнко журналіст,Марина Корнієнко громадський діяч,Марина Корниенко общественный деятель,Марина Корниенко журналист, Марина Корнієнко,Корнієнко,Корниенко,Марина Корниенко,Громадська організація,премия Celebrity Awards 2020,Марина Корнієнко - Жінка року,FASHION LIFE AWARDS 2020,Missis Queen Beauty 2020, Марина Корнієнко громадський діяч, Марина Корниенко общественный деятель, Марина Корниенко журналист, Марина Валерьевна Корниенко, Чернова Марина, Чернова Корниєнко, Софіївська Борщагівка Марина Корнієнко, Марина Корниенко — книги и биография, Марина Корниєнко громадський діяч року, Марина Корнієнко Київ, Марина Валеріївна Корнієнко Київ, Марина Корниенко Киев, Марина Корниєнко живущая в Києве , Марина Валерьевна Корниенко Киев,меценат Марина Корниенко,Марина Корнієнко,МАРИНА КОРНІЄНКО В ТОП-100 ВИДАТНИХ ЖІНОК КИЇВЩИНИ-2021,Рудика Єлизавета,Ксанті, Володимир Гришко, Ігор Мізрах, Андрій Кравченко, Софія Єгорова.,Камалія, Оксана Білозір, Олеся Тарасенко, Марія Зафра, Марі Пежо, Ксанті, Анна Пучка, Наталія Балабанова, Лілія Хорошкіна, Юлія Сергеєва, Влада Литовченко, Ірина Оськіна
ПРЯМИЙ ЕФІР